Bilen kraschar i livsfarlig position – då ser mamman närmare på motorhuven och grips av panik

Bilolyckor kan vara riktigt otäcka. Men den här olyckan liknar inte något annat jag sett tidigare. Chansen att detta ska hända måste vara en på miljonen, och jag har fortfarande svårt att förstå hur det hela gick till.

Olyckan inträffade i Connecticut, USA, och bilderna på bilen sprids nu över nätet. Den märkliga positionen som bilen står i får många att kila sig i huvudet.

Det var i onsdags förra veckan som förskoleläraren Lisa Beaulieu och hennes två barn, 5-åriga Drew och 4-åriga Noella, var med om en otäck olycka.

De var på väg till West Suffield när en telefonstolpe plötsligt blåste omkull och föll över vägen. På något sätt kilades stolpen fast under familjens bil och blev stående rakt upp. 

© Facebook/Suffield CT Fire Department 

– Det hände så fort. Det kändes som att vi var i en bergochdalbana och åkte uppåt, och sedan fastnade vi högst upp, berättar Lisa för Inside Edition.

Förbipasserande bilister kunde förmodligen inte tro sina ögon när de såg bilen.

Lisa insåg snabbt vilken farlig situation familjen befann sig i. Bilens motorhuv hade nämligen fastnat i en elledning.

– Det var en ledning som hängde lågt över vägen och på något stt fastnade min bil i den. Istället för att ha av ledningen så drogs bilen uppåt i den som en slangbella, berättar hon.

Hon ringde 112 och frågade i panik vad hon skulle göra. Larmoperatören sa åt henne att stanna i bilen och hålla dörrar och fönster stängda.

© Youtube/Inside Edition

Lisa var livrädd att elen från ledningen skulle komma in i bilen och skada henne och barnen. Men det enda hon kunde göra var att vänta.

Under tiden hade hon larmoperatören med sig i telefonen. Han lugnade henne och meddelade att hjälp var på väg. Även efter att brandkåren var på plats stannade han med henne i telefonen i ytterligare en halvtimme.

© Facebook/Suffield CT Fire Department 

Till slut kunde räddningstjänsten få ut familjen ur bilen. Familjen var chockade men i övrigt oskadda. 

Efter att ha vilat upp sig i några dagar fick Lisa och hennes barn nyligen träffa både räddningsoperatören och brandmännen för att säga tack – och bjuda på tårta.

© Youtube/Inside Edition

Vilken otrolig tur att allt gick bra och ingen kom till skada! 

Bilolyckor kan hända vem som helst även om man är en duktig förare. Tänk på att ta det försiktigt ute på vägarna!

Här nedan kan du se en intervju med Lisa.

Publicerad av Newsner familj