Bilmekanikern ser något krypa längs motorvägen – inser att det är en bebis

Ibland är rätt man på rätt plats vid rätt tid livsviktigt. 

Om det är ödet, högre makter eller något annat låter jag vara osagt – men jag är säker på att Bryant Collins och föräldrarna till denna bebis är evigt tacksamma. 

Det var för tre år sedan som bilmekanikern Bryant på väg längs motovägen när han såg något utöver det vanliga i ögonvrån. 

”Någonting” kröp längs den hårt traffikerade vägen, farligt nära vägkanten.

Bryant stannade sin bil direkt. När han klev ur såg han att det var en liten bebis som kröp längs vägen, alldeles ensam.

Bryant trodde knappt sina ögon. 

© WXIA

Den chockade mekanikern plockade snabbt upp det 15 månader gamla barnet och ringde 112. Han vägrade lämna den lilla flickans sida under de två timmar det tog innan familjen kontaktats.

När barnet började gråta, tog han upp sin telefon och spelade några gosspel-låtar för henne. 

Polisen Kip Thomas, som först kom till platsen, var också chockad. Det visade sig att bebisen på något sätt krypit genom skogen till vägen, en sträcka på cirka 300 meter. Barnets far greps snart efteråt. 

© Youtube

Poliserna kallar det hela ett mirakel. 

”Att en 15-månader gammal bebis kan ta sig så långt från sitt hus, in i skogen, falla ner på en motorväg, krypa längs vägkanten utan att skada sig… Det är helt otroligt”. 

På grund av sin vaksamma och hjältemodiga handling kunde Bryant också bevisa för världen att människor kan förändras till det bättre. 

© Youtube

Bilmekanikern Bryant satt nämligen i fängelse i över 10 år. 

”När jag var i fängelset försökte jag verkligen anstränga mig för att förändra mig själv i grunden, och jag tror att jag faktiskt gjort det”, säger han till WXIA .

Bryant varit skötsam och nykter i över fem år. Han lyckades få ett jobb men nu är han också något annat… en sann hjälte!

Visst förtjänar Bryant en stor guldstjärna för sitt föredömliga agerande? Tack och lov för människor med stora hjärtan!