Bilolyckan förändrade deras liv – nu har bruden ett viktigt meddelande till alla

Anna Claire och James ”Jimbo” Waldrop har varit ett par sedan de gick i sjätte klass. När de båda pluggade på Delta State University i Cleveland, USA, förlovade de sig. Bröllopet planerades exakt ett år senare, men det skulle inte bli riktigt som de hade tänkt.

Deras liv skulle vändas upp och ned på bara några sekunder.

Det var Alla hjärtans dag förra året. Anna Claire och James hade varit på en fest i sin hemstad och skulle åka hem när det otäcka hände.

Deras liv förändrades för alltid – för att en person bestämde sig för att köra bil berusad.

Den fulle föraren kraschade sin bil in i Anna Claire och James bil. James kastades ut genom takluckan och klarade sig med bara mindre skador. Men Anna Claire hade inte samma tur.

Bilen voltade flera varv och landade upp och ned. Anna Claire satt fortfarande i sätet med bilbältet på sig, men hon skadades allvarligt i kraschen.

Hon bröt nacken och blev förlamad, vid bara 24 års ålder.

Hon hade en lång väg tillbaka till livet igen, och bröllopet blev som en motivation för henne. Hon vägrade flytta datumet på grund av olyckan.

James tvingades också gå igenom en omställning. Han var nu tvungen att lära sig ta hand om sin blivande fru och hjälpa henne med vardagen. Men han tvekade aldrig på giftermålet – Anna Claire var kvinnan i hans liv.

Så kom till slut den stora dagen. James kunde inte tro sina ögon när han såg hur vacker hans brud var.

”När jag såg henne i bröllopsklänningen var det en miljon gånger mer än jag förväntat mig. Jag kunde inte tro det. Det var en sådan välsignelse.” berättar han.

Paret har delat sin bröllopsvideo på Facebook och vill att så många som möjligt ska höra deras historia. Anna Claire hoppas att det ska få fler personer att förstå varför det är så farligt att köra bil berusad.

Den berusade föraren tog så mycket från henne, och hon kommer sitta i rullstol resten av livet på grund av en persons idiotiska beslut den kvällen. Samtidigt så säger hon också att kärleken från hennes man övervinner allt.

Jag är glad att Anna Claire överlevde och fick sitt drömbröllop. Nu delar jag hennes historia och hoppas att den i alla fall kan få någon att välja bort bilen efter att de druckit alkohol!

Här nedan kan du se deras fantastiska bröllopsvideo.

Publicerad av Newsner familj