Blodiga kvinnan springer in på butikens toalett – då upptäcks chockerande sanningen i soptunnan

En butiksanställd i New Roads, Louisiana noterade nyligen en kvinna som sprang in på affärens toalett. Hon blödde kraftigt och hävdade att hon hade problem med mensen.

Den anställde följde vänligt med kvinnan in i badrummet och gav henne några rullar hushållspapper, för att sedan fortsätta sitt arbetspass.

Toaletten var därefter låste i flera timmar, utan att någon riktigt förstod varför. Senare samma dag gick en av varuhusets anställda in på badrummet för att städa. Då märkte hon att en av soppåsarna var betydligt tyngre än vanligt och när hon kikade ned gjorde hon en skrämmande upptäckt. 

I soptunnan låg en livlös, nyfödd flicka. Hon var knappt 4 timmar gammal, hennes hud var missfärgad och hon andades inte. 

De anställda ringde genast efter hjälp och bebisen fördes akut in till lokala sjukhuset, där hon fick namnet Olivia av sjuksköterskorna. Lyckligtvis kunde hon återhämta sig relativt fort. 

Polisen fick också snart tag på mamman som övergivit sin dotter och grep henne. Varför hon inte lämnade över sin bebis på ett sjukhus eller på något annat säkert ställe är i nuläget oklart, men på grund av sitt oansvariga beslut kommer mamman att åtalas.

Men några som till skillnad från mamman förtjänar att hyllas är de två anställda på varuhuset, som agerade blixtsnabbt när de insåg faran. 

Hade de inte hittat Olivia och slagit larm, tror myndigheterna att hon skulle dött bara några minuter senare. 

Även om Olivia fått en tuff start i livet, så är hon ändå ett litet mirakel.

Jag hoppas verkligen att hon kommer till en kärleksfull och trygg familj snart, för det förtjänar alla barn – oavsett hur korkat vissa föräldrar beter sig. Dela gärna Olivias berättelse på Facebook om du håller med.