Bortresta maken vill plötsligt skiljas – tar hon revansch med otrolig förvandling

2011 jobbade Kailin Turners make på annan ort, han tjänstgjorde i den amerikanska flottan.

På hemmaplan gick Kailin igenom en tuff tid. Hon var överviktig och insåg att äktenskapet hade fått henne att sluta ta hand om sig själv.

Hon vägde strax över 90 kilo och var beroende av mat. Hon åt mycket snabbmat, drack bara söta drycker och oroade sig samtidigt över sitt fertilitetsproblem.

Men till slut bestämde sig Kailin för att förändra sitt liv. I det tysta inledde hon sin resa, för att komma i form och vara en ny människa när maken väl kom hem från militärtjänsten.

Kailin ville överraska sin make och han skulle få se en helt ny kvinna, nu när Kailin börjat äta hälsosammare och tränat ordentligt. 

I 8 veckor gav Kailin allt, utan att säga något till sin make. 

Men en dag fick nästan Kailin ett mejl från sin älskade – från ingenstans begärde han plötsligt skilsmässa. Maken hade då varit borta i 4 månader och beskedet kom som en chock för Kailin. 

© Facebook/Legacy Like A Boss

Hennes liv föll i spillror – men i slutändan bestämde hon sig för att ingenting skulle få stoppa hennes inre och yttre förvandling.

”Om jag kan fortsätta göra detta, trots att min make varit borta i 4 månader och ville skiljas med mig, då kan vem som helst komma ut och börja träna”, berättar Kailin.

Kailin fortsatte att dokumentera sina träningspass och sina häpnadsväckande framsteg, med gråten och svetten rinnandes om vartannat.

Kailin kallade kombinationen för sina ”skilsmässotårar.”

© Facebook/Legacy Like A Boss

Fyra år och två dagar senare, tittade Kailin återigen in i kameran, samtidigt som hon förberedde sig för sin första fitnesstävling.

Och det är först nu som förvandlingen går upp för alla… ”Att stå framför spegeln och se vilket resultat allt hårda arbete har gett… Detta trodde jag aldrig, aldrig, aldrig att jag kunde göra när jag vägde 90 kilo”, säger Kailin. 

© Facebook/Legacy Like A Boss

Nu försöker Kailin inspirera andra kvinnor att börja träna och känna att de duger. Hon är numera personlig tränare har startat en Facebook-sida för att peppa och bidra med tips. 

Tanken är inte att fler ska bli smalare, snabbare eller mer uthålliga – utan att få folk att nå sina uppsatta mål. 

”Om du är en kvinna och inte har något självförtroende, jag vill att du ska inse att du är fantastisk, och att du är vacker.”

© Facebook/Legacy Like A Boss

Här nedan kan du se hela Kailins förvandling och resa mot ett hälsosammare liv! Undrar vad hennes ex-make säger nu… 

Dela och gilla gärna om du tycker att Kailins resa är inspirerande! Hon visar verkligen att det går att förändra sitt liv, även om oddsen är emot!