Brandmännen gjorde fotokalender för välgörenhet – och bilderna är så heta att nätet brinner

2017 börjar gå mot sitt slut, så snart kan det vara dags att börja tänka på en ny almanacka. Om du gillar avklädda brandmän eller för all del att stötta välgörenhet, så kan den kalender som australienska räddningstjänsten satt ihop vara något för dig. Inför 2018 har de skapat en almanacka där intäkterna går till sjuka barn, och det är inte svårt att förstå varför kalendern snart är slutsåld.

1993 fick någon en idé – om man gör en almanacka bestående av bilder på avklädda brandmän, så kan man sälja den och låta intäkterna gå till sjuka barn. Sagt och gjort, sedan dess har det varit en årlig tradition hos den australiensiska räddningstjänsten, något som Children’s Hospital Foundation är glada över.

 

Foto: Firefighters Calendar

 

Innehåller bilder för alla årets 12 månader

Foto: Firefighters Calendar

 

Tre olika varianter

Ett plus för den som gillar valmöjligheter är att det säljs tre olika kalendrar. En där brandmännen poserar med djur, en där de poserar med hundvalpar, och en där de bara poserar som sig själva.

Oavsett vad så är initiativet att göra något för att få in pengar till sjuka barn väldigt fint. Jag kan tänka mig att ha en sådan här almanacka om det är för välgörande ändamål. Dela gärna med andra som skulle gilla denna kalender.