Bröllopet stoppas och bruden vänder sig blixtsnabbt – då ser hon vem som reser sig från kyrkbänken

Sin egen bröllopsdagen är en dag som människor kan drömma om hela livet.

Men för paret Neil och Tricia blev den mycket speciella dagen i kyrkan ett minne för livet på ett oväntat sätt.

I ett klipp som nu får tusentals hjärtan att smälta, delar brudparets familjer med sig av ett kärleksfullt budskap under vigseln.

Allt ska vara perfekt. Från blommorna, maten och håret till den perfekta bröllopsklänningen. Varje människas bröllop planeras flera månader innan och förväntningarna och förhoppningarna är höga.

Det är inte bara pengar investerade men också mycket kärlek från parets sida likaså båda partners familjer.

Denna fina kärleksbomb samlades till ett enda fina ögonblick under Tricia och Neil Swans vigsel i irländska Kincasslagh för snart två år sedan.

Båda partners familjer är på plats för att vittna till den fina ceremonin när de båda överraskas ordentligt av gästerna, som får vem som helst som ser klippet att ta fram näsdukarna.

Ett brudpar får en underbar överraskning vid ceremonin. Foto: Youtube

Efter att brudparet har utbytt sina rörande bröllopslöften till varandra, ska prästen sjunga den vackra låten ”How great thou art”.

Men till parets stora förvåning är det inte bara prästen som stämmer in i sången.

Familjens fantastiska kärlekshyllning

En av gästerna att resa sig från kyrkbänken.

Men det är långt ifrån över. När brudparet vänder sig om igen dyker en till upp, en till igen, sen fortsätter det tills ett stort gäng sluter upp i sången tillsammans.

Brudparets familj bjöd på en skönsjungande överraskning. Foto: Youtube

Den magnifika kärleksfulla sången sprids runt om i kyrkan. och det är inte svårt att få gåshud till de gudomliga tonerna.

Tur att detta fantastiska ögonblick fångades på bild i ett klipp på Youtube, så att klippet och gåshuden kan upprepas om och om igen.

Låt gåshuden fortsätta spridas och gilla och dela klippet för att uppmärksamma detta vackra tillfälle och tipsa andra om ett oförglömligt ögonblick!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/M69t-P7Ha90vcYdb_Jz0ieXHLSmE7NdJJmOF1_artgWbiPSkNFAQNhP-5TDNSRPv?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]