Bruden chockar alla när hon vänder sig om och ger brudbuketten direkt till tärnan

Om man varit på ett bröllop är svårt att missa den stora förväntan som brukar uppstår så fort det är dags för bruden att kasta sin bukett. För fångar man buketten sägs det ju att man själv har chans att få vara brud nästa gång.

Men den här bruden valde istället att göra något som överraskade alla. Inget i rummet förstod vad som hände när hon plötsligt gav brudbuketten direkt till sin bästa vän och brudtärna.

Facebook: Jess Nakrayko

Den nygifta bruden Jess Nakrayko från Saskatoon Kanada gifte sig med sitt livs kärlek och hade självklart bjudit massa vänner för att fira den speciella dagen med paret.

Hon var särskilt glad över att få träffa sin bästa vän och maid of honor, Jessica Kieley, som planerat hela hennes möhippa.

Därför var Jessica och hennes pojkvän Adam en självklar del på parets bröllopsdag.

Facebook: Jess Nakrayko

– Jag hade mina två bästa vänner och min syster som brudtärnor, berättar den nygifta Jess för Huffingtion Post.

Men då hennes syster bor i Australien var det istället bästa vännen Jessica som tog sig an uppgiften att planera en fantastisk möhippa för att fira sin älskade vän.

– Jessica planerade en hel resa till Montreal och gjorde verkligen min möhippa till något alldeles särskilt, berättar bruden.

Facebook: Jess Nakrayko

Då hon var så glad och tacksam över allt som vännen fixat var Jess bestämd med att hon ville ge något speciellt tillbaka.

Vännen Jess och hennes pojkvän Adam hade precis köpt ett hus tillsammans, men trots detta fokuserade Jessica helt och hållet på sin vän Jess bröllop. ­Och tänkte inte alls på när hon själv skulle få chans att gifta sig.

Facebook: Jess Nakrayko

Men genom pojkvännen Adam hade Jess fått veta att han faktiskt planerade att fria till Jessica, direkt efter bröllopsfirandet – något som gav Jess en fantastisk idé

– Adam berättade att han inte ville ta uppmärksamhet från vårt bröllop, säger Jess.

Men när hon berättade för Adam om planen hon och systern kommit på var han genast med på noterna.

– Det var min syster som sa ”tänk om du struntar i att kasta buketten och bara ger den till Jessica istället, så kan Adam stå och bakom på ett knä och vänta?”, berättar Jessica.

Facebook: Jess Nakrayko

Alla tre höll med om att det skulle bli en otrolig överraskning. Speciellt eftersom att varken Jessica själv eller de övriga gästerna skulle ha någon aning om vad som skulle hända.

Så när det var dags för buketten att kastas stod alla gäster, inklusive vännen Jessica, otåligt och väntade. Och plötsligt hände något ingen väntat sig.

– När sången ”Man i feel like a woman” med Bruno Mars började spela gick jag fram emot Jessica, berättar Jess.

När vännernas ögon möttes och Jess sträckte fram buketten kunde vännen inte hålla sig, utan hon brast ut i tårar.

– ”Är det på allvar?” frågade hon mig med tårarna rinnande ner för ansiktet, jag bad sa ”ja” och bad henne vända sig om.

Facebook: Jess Nakrayko

Det fantastiska ögonblicket när Jessica inser vad som är påväg att hända fångades av den snabba bröllopsfotografen, och det är svårt att inte själv bli rörd när man ser hennes starka reaktion.

– Jag hade sett fram emot att få göra det här hela dagen, även när jag själv gick ner för altaret, berättar den nygifta Jessica.

Facebook: Jess Nakrayko

– Hennes reaktion fick mig att känna att det verkligen var värt det, nu var det Jessicas tur att få ta över, tillägger Jess.

Det var fler än Jessica som fick en rejäl överraskning av brudens oväntade handling, gästerna förstod knappt vad som hänt.

Men bruden Jess berättade att både hon och hennes man tyckte att bröllop inte bara ska handla om den egna kärleken, utan även om att dela kärlek med andra. Vilket hon verkligen gjorde.

Facebook: Jess Nakrayko

– Min bästa vän får börja sin kärlekshistoria, jag tänkte inte ens på att det handlade om att jag gav upp min dag. Jag har kärlek och vill att de i min närhet ska få uppleva samma sak.

Facebook: Jess Nakrayko

– Jag tycker inte att man behöver vara girig när det handlar om kärlek, säger bruden Jessica.

Det om du också tycker att kärlek är något vi borde dela med oss av!