Bruden får plastanka och blir helt förvirrad – då säger maken 7 ord som får tårarna att spruta

De hade planerat och förberett sig för den stora dagen i månader. 

Därför är en överraskning det absolut sista man vill ha på sitt bröllop.

Men för Stephen och Keriann Watt blev den oväntade händelsen på bröllopet till en av kvällens bästa minnen, skriver Fox News

Det nygifta paret hade precis satt sig till bords tillsammans med sina nära och kära. 

Då ställde sig Stephen upp vid bordet, klingade i glaset – och utbringade en skål. Han gav sin kära fru en bröllopspresent. Keriann tittade nyfiken på det inslagna paketet. 

Hon drog i papperet och öppnade paketet. Inuti fanns en plastanka som kunde ge ifrån sig ett läte. Bruden var totalt förvirrad av presenten. 

– En anka?! Seriöst? sa hon i videoklippet som någon på bröllopet filmade. 

Det var då som Stephen sa sju ord som fick henne att peka ankan mot en intilliggande dörr. Keriann bara skrattade och gjorde som maken sa. 

Sen fick hon bröllopsfestens stora överraskning – som fick hennes lyckotårar att forsa ner längs kinderna. 

Bakom dörren gömde sig en man som hade med sig en liten, liten valp i famnen. Maken berättade för Keriann att det var deras nyaste familjemedlem. 

Keriann älskar mopsar och blev alldeles till sig när hon för första gången fick träffa sin fyrfota vän. Hon hade tydligen velat ha en egen mops i åratal. När hon så fick den perfekta presenten på sin egen bröllopsdag kunde hon inte hålla känslorna borta. 

Stephen ska ha planerat för överraskningen i hela fem månader! Snacka om fint gjort. Bara maken och ytterligare tre personer visste om det, inklusive kameramannen som filmade hela bröllopsfesten. 

– Att ge Keri den ultimata bröllopspresenten betyder att det måste finnas en mops med i bilden. Det fanns inte på världskartan att jag skulle missa det, säger Stephen till tv-kanalen Fox

Stephen passade på att skämta med bröllopsgästerna medan Keriann lärde känna sin nya familjemedlem. 

– När vi kommer hem så kommer vårt liv se ut så här. Så, hejdå, sa han och folk skrattade. 

Jag hoppas verkligen de får leva lyckliga i alla sina dagar! Någonting säger mig att den här lilla mopsen kommer få det jättebra i sitt nya hem. 

Dela gärna om du också hoppas det!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna