Bruden ser maken springa från bröllopet – chockas när hon ser vad som gömts i sjön

Alla uppskattar vissa egenskaper hos ens partner. Osjälviskhet och mod är något som i alla fall står väldigt högt i kurs på min lista, och säkert många andras.

När ett par är redo att gå till altaret och säga ”ja” till varandra känner de oftast till både bra och dåliga sidor hos den andra.

Brittany Cook blev förälskad i sin Clayton Cook – och när de skulle lova varandra evig trohet på den stora dagen i Kanada fick hon verkligen se prov på hans starka sidor, uppger CTV News.

تم نشره بواسطة ‏‎Brittany Ross Cook‎‏ في 16 يونيو، 2017

De gifte sig i fredags (den 22 september) och hade anlitat bröllopsfotografen Darren Hatt att föreviga dagen. Men vad de inte kunde ana när de först tog kontakt med Hatt var att han skulle fånga bilder även i den intilliggande sjön.

تم نشره بواسطة ‏‎Brittany Ross Cook‎‏ في 23 سبتمبر، 2017

Hatt tog även enskilda porträtt på bruden och brudgummen i en park i Kitchener, Ontario (Kanada). Hennes blivande make fanns i närheten men plötsligt märkte hon i ögonvrån hur han började bete sig annorlunda. Han viftade med armarna och försökte bli torr. Det visade sig att han hade sprungit ner till den intilliggande sjön och hoppat i vattnet.

Brittany trodde först att han gjort det på skoj. Men inom kort insåg hon att han hade visat massor av mod och snabbtänkthet: Maken hade nämligen räddat en liten pojke från att drunkna.

A special shout out to last night's groom Clayton! While I was taking solo pictures of the bride this little guy was…

تم نشره بواسطة ‏‎Hatt Photography‎‏ في 23 سبتمبر، 2017

Tre barn hade lekt nära vattnet, och av oklar anledning hade den lille pojken ramlat ner i sjön.

Tv-kanalen Global News i Kanada uppger att han hade tittat till barnen när Brittany tog bilder. Vissa uppgifter säger att det är ganska grunt sjödjup, men oavsett djup eller inte gjorde han en viktig insats.

– Jag såg bara två barn, men det var tre där. Jag tänkte att jag borde dubbelkolla och se efter om allt var okej…och visst, när jag kom fram såg jag ett tredje barn i vattnet och han kämpade hårt för att hålla sig ovanför ytan, säger Clayton till Global News.

Han ska ha hoppat upp på en sten och kunde från den positionen se hur pojken kämpade i vattnet. Han rusade dit och drog genast upp honom med bara en hand.

تم نشره بواسطة ‏‎Brittany Ross Cook‎‏ في 13 يوليو، 2017

Enligt Clayton ska ett av de andra barnen ha erkänt att denne olyckligtvis knuffat i pojken, som i sin tur inte sa någonting till brudgummen. Han sprang i stället bara iväg efter den tumultartade insatsen. Men han väntade i Claytons närhet i ett par minuter innan en familjemedlem kom och hämtade honom.

– Det kändes som om det var ödet, att det var menat att han skulle vara där, säger den stolta bruden Brittany till CTV.

Dela gärna detta vidare för att visa hur viktigt det är att man är uppmärksam på sin närhet!