Bruden ser makens ex på bröllopet: Avbryter allt och tvingar henne att resa sig

Att gifta sig med någon som har barn från ett tidigare äktenskap kan vara skrämmande.

Inte nog med att du lovar din älskade evig trohet, i samma sekund blir du också en väldigt viktig medlem i familjen och släkten. I vått och torrt, ska du finnas där för både din älskade och din make/makas barn.

När Katie Hild gifte sig visste hon att hon var tvungen att säga något på bröllopet. Dels ville hon avlägga bröllopslöften inför hennes blivande make (Jeremy), men hon hade också något viktigt att säga till Jeremys son (Landon) exfrun (Casey) och styvpappan (Tyler).

Familjen skulle ju förvandlas till en stor skara människor med olika ursprung och från olika släkter, men Katie tyckte det var viktigt att samla alla i samma båt.

 

Facebook/Love What Matters

Istället för rygga tillbaka och vara rädd för Landons mamma och styvpappan, bjöd Katie dem båda till bröllopet. Hon hade skrivit speciella bröllopslöften att visa dem hur mycket hon uppskattade deras kärlek och stöd.

Att dela föräldraskapet med främlingar är självklart en utmaning, men alla gick ihop med Landons bästa i åtanke, de bestämde sig för att samarbeta.

Katie skulle bli en permanent del av familjen, men hon ville göra det på ett respektfullt sätt.

Facebook/Love What Matters

När hon läst upp sina löften för maken Jeremy, vände sig Katie mot Casey och Tyler och riktade några kärleksfulla ord till de hon skulle dela föräldrasysslan med under resten av sitt liv.

Det krävs mycket mod och en stor portion av ödmjukhet för att göra det Katie gjorde. Att avleda uppmärksamheten från sig själv till sin makes ex-fru på egna bröllopsdagen… Men Katie gjorde det utan att tveka.

Detta var den mest minnesvärda ögonblick i hennes liv och hon visste hur viktigt det var att inkludera Casey och Tyler.

När hon läst klart sina löften, vände sig Katie mot Landon.

Facebook/Love What Matters

Hon böjde sig ner för att komma på hans nivå. Hon lovar att ta hand om honom och berättar hur mycket hon älskar honom.

Hon lovade att hon skulle bli hans bästa vän i årtionden framöver, och även vara en förälder när han kanske inte gillar det. Landon skulle bli hennes extrason och det viftar man inte bara bort.

När Katie var klar bröt gästerna samman i tårar. Vilket fint ögonblick!

Facebook/Love What Matters

Lyssna på Katies innerliga löften för dig själv genom att trycka på ”play” på videon nedan.

Vilket snyggt sätta att knyta ihop familjebanden, istället för att rasera det som varit! I en värld där familjer kan ut på många olika sätt, känns detta extra viktigt att inkludera alla.

Barnens bästa ska självklart alltid gå först och det verkar Katie förstå bättre än många andra. Dela gärna vidare detta fina tal om du också blev varm i hjärtat av att se detta!