Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Bruden vandrar upp mot altaret. Men kolla nu in brudgummens reaktion. Så fint!

För många är bröllopet en av de finaste och mest minnesvärda dagarna i hela livet. Man får äntligen gifta sig med sitt livs kärlek och tillsammans ser man framåt mot nya spännande, äventyr att ta sig an som en enad familj. Det är därför inte heller ovanligt att det blir känslosamt, både för brudparet och för släkt och vänner som får uppleva stunden då två personer lovar varandra evig kärlek och trohet. Men det här bröllopet är det inte bara gästerna som blir rörda av. Ett videoklipp från giftermålet i kyrkan gör just nu succé på nätet – och anledningen är verkligen underbar.  

Den 25-årige brudgummen Gabriel Deku från London stod redo vid altaret och inväntade sin älskade fästmö Annabella, utan att röra en min.

”Jag hade faktiskt ett vad med min mamma om att jag inte skulle gråta”, säger Gabriel till Daily Mail.

Men när den vackra bruden tog plats vid altargången dröjde det inte många sekunder innan han hade förlorat vadet. Gabriel kunde inte hålla tårarna tillbaka och snart började han gråta floder i ett minst sagt rörande ögonblick.

”När jag såg henne där så kände jag bara en så stor uppskattning till vad jag har här i livet. Att veta att jag är i ett sådant förhållande där någon älskar mig villkorslöst gjorde mig verkligen lycklig”, säger Gabriel till Daily Mail innan han fortsätter: ”Hon var så vacker”.

Bröllopsgästerna bröt ut i ett stort jubel när de såg Gabriels reaktion och snart var inte ett öga torrt på bröllopet, där såväl bruden som brudtärnorna fick torka bort tårarna efter att ha bevittnat Gabriels känslosamma ögonblick.

Titta på det här klippet själv, och var beredd med näsdukarna. För det här, det är äkta kärlek!

Jag blir så rörd av att se Gabriels starka kärlek till sin fästmö och jag är helt övertygad om att de kommer ha ett långt och lyckligt liv tillsammans. Dela gärna vidare till dina vänner så de också får chansen att titta på klippet!