Brudens pappa avbryter plötsligt dotterns bröllop. Anledningen får hela världen att ta fram näsdukarna.

Jag kan inte hela historien bakom deras berättelse och jag vet inte vad som fick brudens pappa att ändra sig plöstligt. Jag vet inte heller om det hela var planerat eller om bruden hade någon aning om att detta skulle ske på hennes stora dag. Allt jag vet är att dessa bilder sprids som en löpeld på nätet och att de även gick raka vägen in i mitt hjärta på ett sätt jag kan knappt beskriva. Även nu när jag sitter och skriver så dröjer sig känslan kvar. Känslan av värme och kärlek. Och det är kanske inte så konstigt… Fotografen Delia Blackburn, som fångade denna fina ögonblick, har fått över 400 000 delningar av bilderna på mindre än en dag. ”Ta fram näsduken … du kommer behöva det när du tittar igenom dessa bilder”, inleder hon med på sin Facebook-sida.

Det hela började med att pappan till bruden, Todd, skulle leda sin dotter till vigslen. Men då fick han en ingivelse.

”Plötsligt kom han på sig själv och stoppade upp allt. Ingen förstod riktigt vad som hände, men han gick fram till sin dotters styvfar. Todd sträckte ut handen och tog styvpappan och drog med honom så att de kunde leda deras dotter tillsammans. INTE ETT öga var torrt… inklusive mitt. Familjer blir vad vi gör dom till, det får aldrig handla om ditt eget ego. Tack Todd Bachman för att du visar dina barn vad sann kärlek verkligen är … kärlek till dina barn. Dela gärna så att vi kan sprida denna fina gest vidare”, skriver bröllopsfotografen Deila.

Deras ansiktsuttryck säger verkligen allt! Jag blir bara så rörd av detta.

dad1
dad2
dad3

Vackert!

dad4

Här kan du läsa mer om fotografen som tog de hjärtvärmande bilderna.

Delias orginalinlägg på Facebook:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Grab tissues… because you will need it as you look through these pictures. Todd Bachman, father of the bride, brought…

Posted by Delia D Blackburn Photography on Sunday, September 27, 2015

Tyckte du också att pappans gest förtjänar att hyllas och spridas vidare? Genom att visa upp denna historia för vänner och familj kan vi förhoppningsvis göra världen till ett litet bättre och varmare ställe.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna