Brudens pappa mördas innan bröllopet – vem som istället leder henne till altaret chockar alla

För många kvinnor är det en dröm att ledas fram till altaret av sin pappa. Framförallt I USA så är det en betydelsefull tradition att överlämnas av sin far, och för Jeni Stephen var det precis så det skulle gå till på hennes bröllop, men så blev det inte. 

Jenis pappa mördades före bröllopet, och hon blev tvungen att hitta någon annan. Vem hon valde rörde alla till tårar. 

När Jenis pappa blev mördad donerades hans friska hjärta och räddade någon annans liv. Jeni visste att hennes pappas hjärta fanns därute någonstans, och inför hennes stundande bröllop valde hon att hitta det. 

Det visade sig snart att personen som fått hennes pappas hjärta var en äldre man vid namn Arthur Thomas. Jeni tvekade inte, hon frågade honom rakt ut om han ville följa henne till altaret, så att hon skulle känna att en del av hennes pappa närvarade. 

Till Jenis stora glädje tackade Arthur ja, och när gästerna fick se vem som följde henne till altaret fylldes hela rummet av glädjetårar. 

Deta hela ögonblicket var väldigt rörande, se inslaget här: 

Jeni fick känna att en del av hennes pappa fanns med i rummet under den största dagen i hennes liv. Vilket vackert och rörande initiativ. Dela gärna om du också blev berörd.