Brudens son dör innan bröllopet – då pekar maken på en främling som får tårarna att spruta

Ett bröllop ska vara en dag fylld av glädje och kärlek. Men för Becky skulle hennes bröllop arrangeras i sviterna av hennes avlidna son.

På bröllopsdagen var allting fixat – och Becky såg fram emot att gifta sig med mannen i sitt liv.

Då uppenbarade sig en främling framför hennes ögon, som fick tårarna att rinna nedför hennes och gästernas kinder.

I oktober 2015 skulle Becky Turners liv vändas upp och ner

Hennes son Tristan sköts av misstag och avled, men då han var en organdonator kunde hans olika organ ges till andra.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Efter det tunga sorgearbetet skulle Becky och hennes blivande make Kelly gifta sig i Alaska, USA.

När ceremonin väl var igång, och Becky och Kelly skulle bli make och hustru, stannade allting plötsligt upp. I flera månader hade Kelly ordnat en stor överraskning till sin blivande fru, en överraskning som skulle lämna alla i tårar.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Kelly hade sökt upp och hittat en man vid namn Jacob Kilby, en person Becky aldrig träffat – men hade en koppling till.

Efter Tristans död hade Jacob fått Tristans hjärta – och tack vare det överlevt. Nu stod han öga mot öga med mamman till sin döde son som knappt kunde tro det var sant.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Med sig hade Jacob, som hade rest över 480 mil för att vara på bröllopet, ordnat ett stetoskop. Och med en hand mot Jacobs bröst kunde Becky för första gången sedan den tragiska olyckan höra sin egen sons hjärta slå.

”Det här var utan tvekan den finaste presenten jag någonsin har fått. Tack för att du tar hand om Tristans hjärta, tack för att du finns här”, skriver Becky på sin Facebook-sida.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Hennes inlägg har gillats av över 800 personer via Facebook och många har skickat sina hälsningar till Becky.

”Tack för att du ger liv åt andra familjer. Jag är en mamma till en liten pojke som fått ett nytt hjärta. Jag är så ledsen att du förlorade din älskade son. Jag kan inte skriva i ord hur mycket det betyder att du väljer att ge liv och hopp till andra när din värld rasade samman. Från en mamma till en annan, tack”, hälsar en person till Becky via Facebook.

Bildkälla: Youtube/Inside Edition

Med på bröllopet fanns alla hennes nära och kära – och en stol på bröllopet var tillägnad sonen Tristan. På stolen fanns en stor skylt där ett budskap till sin mamma var skrivet.

”Jag är i himlen för ditt bröllop, så vad ska jag göra? Jag kan komma ner till jorden och vara vid din sida. Så spara en plats åt mig, bara en tom stol. Du kanske inte kommer se mig, men jag kommer vara där”.

Vilken fantastisk vacker gåva som Becky fick. Jag hoppas de fick en fantastiskt bröllopsdag full av kärlek – och jag är säker på att Tristan satt bredvid och log glatt. I videon nedan kan du se mer bilder från bröllopet – och Kellys fina gåva till sin fru.

Den här historien var det vackraste jag läst på länge. Dela gärna vidare artikeln om du också blev berörd av Jacobs fina gåva till Becky.