Brudgummen bryter ihop i tårar när han läser det handskrivna brevet från sin blivande fru.

Christina och Jeff lärde känna varandra redan när de var små barn, men fick sin vackra kärlekshistoria att starta först flera år senare. ”Jeff gick i grundskolan med min äldre bror”, förklarar Christina i videon nedan. ”Vi var aldrig riktigt nära på gymnasiet, men har ändå alltid varit vänner. Och sedan vi återförenades efter college har vi varit oskiljaktiga”, fortsätter hon.

Paret visar i klippet nedan verkligen hur mycket de älskar varandra. När de läser varandras löften till varandra i början, kan jag inte hålla tårarna tillbaka. Det är så himla fint och jag blir alldeles varm i hela kroppen.

Skärmavbild 2015-12-01 kl. 13.35.12

Bröllopet är vackert och fylld med nära vänner och familj till bröllopsparet. Christinas fem bröder och mamma möter henne vid gången in till vigseln, i stället för Christinas far som gått bort tidigare under hennes uppväxt.

”Jag är så glad att tillbringa resten av mitt liv med dig och jag kan inte tänka mig att det skulle kunna vara på något annat sätt”, skriver Jeff i sitt brev.

Paret skickade som sagt handskrivna brev till varandra, som de läser upp på morgonen av den stora dagen. Deras emotionella ord utstrålar kärlek, passion och tacksamhet. Ta fram näsduken och le dig igenom denna fina video.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna om du vill ha fler historier som denna.