Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Brudgummen lämnar altaret mitt under vigseln. Men kolla nu vem han går till.

Bröllop är en stor händelse i ens liv. Många fastnar säkert i detaljer som: ”Är blommorna är fina nog? Är klänningen verkligen bra? Kommer gästerna gilla tårtan?”  Man kan fortsätta i evigheter. Även om det är mycket som händer under ens bröllopsdag får man inte glömma bort att det viktigaste är familjen, gästerna och att man ska fira sin kärlek till varandra. Men det som händer på det här bröllopet har jag faktiskt aldrig sett tidigare. Brudgummen tar verkligen alla på sängen med sitt oväntade drag. Läs vidare här under så förstår du vad jag menar.

En helt underbar stund under ett bröllop är när bruden och brudgummen ska ge löften till varandra. Varianterna av dessa är milslånga med roliga filmer, annorlunda löften, sketcher och traditionella tal från hjärtat.

I klippet nedan lämnar brudgummen plötsligt altaret när det är dags för honom att avge sina löften och chockar bruden och alla gäster. Prästen har ingen aning hur han ska reagera, när brudgummen går ner till brudens dotter och sätter sig på knä framför henne. Det han säger till dottern är så rörande att det är svårt att hålla ögonen torra.

Han förklarar för dottern att han är så glad att ha henne i sitt liv, och att han ser henne som sin egen dotter.
Han säger med skakig röst att precis som han lovade hennes mamma, att hon skulle få en stor diamant, så ska dottern också få en.

Diamanten är formad som ett hjärta, för att hon ska veta att hon alltid har en del av hans hjärta med sig.

Se det fina klippet nedan och bli helt tagen av brudgummens rörande tal!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna