Brudparet överraskar plötsligt 91-åriga mormorn som ligger ensam i sjukhussängen.

Samma dag som 91-åriga Peg McCormacks barnbarn skulle gifta sig fick hon tuffa nyheter. Peg hade nyligen fallit illa och vårdades därför på sjukhuset för sina skador. Hon hade hela tiden hoppats att hon skulle kunna vara tillräckligt pigg för att ta sig till kyrkan och se barnbarnets stora dag, men nu sa läkarna nej. Med sorg i hjärtat bestämde sig ändå Peg för att fira dagen i sin ensamhet på sjukhuset. Hon klädde upp sig i sina finaste festkläder och la sig till rätta i sjukhussängen för att åtminstone vara med sitt barnbarn i tanken. Vad hon inte visste var att hennes barnbarn Brian hade något oerhört fint på gång.

Brian och hans blivande hustru Lauren hade nämligen fått reda på att Peg skulle missa bröllopet och därför kontaktat en fotograf för att ta sig till sjukhuset och på så sätt inkludera mormodern i bröllopsdagen.

– Hon var så uppspelt över att få se vårt bröllop. Hon levde bokstavligen för det här bröllopet. Så vi tog med det till henne, berättar Lauren för Huffington Post.

Sagt och gjort, när Peg låg där i sängen alldeles ensam öppnades plötsligt dörren.

Bildkälla: Rachel Nolan (Instagram)

In steg såväl bruden som brudgummen i sina bröllopskläder och gav 91-åriga Peg en överraskning hon aldrig hade kunnat föreställa sig.

– När vi klev in i rummet… Oh, hon blev helt golvad, berättar fotografen Rachel Nolan och fortsätter.

– Hon sa bara, om och om igen, ‘jag kan inte tro att ni är här!’ och tackade dem oavbrutet för att de kom och besökte henne. På sättet hon höll deras händer, rörde vid deras ansikten och bara såg på dem kunde du se att de hade ett alldeles speciellt band. Jag tror inte hon släppte taget om Brians hand under hela tiden vi var där.

Bildkälla: Rachel Nolan (Instagram)

Sorgligt nog gick Peg bort bara en månad efter bröllopet men besöket från barnbarnet och hans brud betydde oerhört mycket för både mormorn och brudparet.

”Utan att veta om det, (blev besöket hos henne) det bästa beslut vi tog den dagen. Tack gud för att vi gjorde detta och lyckades föreviga det här speciella ögonblicket. DET HÄR är vad livet handlar om. Vi förlorar allt för ofta i de perfekta ögonblicken och perfekta situationerna, att vi ibland glömmer det som händer just nu.” skriver bruden Lauren på Instagram efteråt.

Bildkälla: Rachel Nolan (Instagram)

Genom att dela den här historien vidare kan vi få fler att tänka på sina äldre släktingar som många gånger lever ensamma. Klicka på dela här under för att skicka den vidare till dina vänner.