Busschaufförens underbara gest för 6-årige pojken hyllas av tusentals.

6-årige Åsmund Aasegg Korsgat skulle ta bussen till skolan tillsammans med sin 11-årige bror. Men Åsmund grät av förtvivlan när bussen skulle lämna hållplatsen. Det busschauffören gjorde då hyllas nu av tusentals.  

Bussen i Trondheim, Norge, skulle ta 6-årige Åsmund och hans äldre bror från Heimdal till skolan i Spongdal. En sträcka på lite mindre än två mil. Pojkarnas pappa släppte av dem vid hållplatsen och de gick på. Men när bussen skulle lämna började Åsmund att gråta av förtvivlan. Han var orolig över att säga hej då till pappa, rapporterar sajten Adressa.

Busschaufför den här morgonen var Niels-Egil Wang Gaard. Han hade ett tajt tidsschema att hålla, men såg Åsmunds tårar och visste att det var viktigare. Därför valde han att låta bussen vänta medan den 6-årige pojken fick gå ut och ge sin pappa en extra kram.
– Jag stannade och öppnade dörren, så att han fick gå ut och ge sin pappa en extra kram. Det tar så lite av min tid att göra sådana saker, så det måste jag göra. Det är ett serviceyrke att vara busschaufför, säger Niels-Egil till Adressa.

Åsmunds mamma Torill öser beröm över busschauffören som nu hyllas av hela Norge för sin hjärtevärmande insats.
– Jag måste säga att det är underbart att höra att det finns busschaufförer som tänker med hjärtat och inte bara följer klockan, säger hon.

Vi kan inte annat än att hålla med Åsmunds mamma! Dela och gilla gärna om du också vill hylla denna busschaufför.

Dette synes vi er en fin liten hverdagshistorie!

Posted by adressa.no on den 26 november 2015

Publicerad av Newsner Familj. Gilla gärna!