Busschauffören ser mamman slita med dotterns rullstol – då gör han en insats som rör till tårar

Det är många gånger som vardagen inte är helt enkel, och man skulle önska att någon med kunskap eller resurser som man själv inte har kunde rycka in och hjälpa en.

Tyvärr så är det inte alltför ofta som en främling kommer till undsättning, så när jag läste om vad den här busschauffören gjorde blev jag alldeles rörd. När Thomas Mitchell fick se en mamma kämpa med sin rullstolsburne dotter kom han på vad han kunde göra för att förbättra deras tillvaro.

Skolbusschauffören Thomas Mitchell körde sin vanliga runda när han fick se en mamma som kämpade med att få sin rullstolsburne dotter till bussen. Problemet var att bostaden inte hade någon ramp för rullstolen, vilket gjorde att mamman fick slita med att lyfta rullstolen ner för trappan. 

I samma sekund som Thomas såg mamman och dottern visste han att han ville hjälpa dem, så han bestämde sig för att bygga en ramp till huset. 
– Jag ringde mamman och det verkade som om hon nästan inte trodde mig. Hon var så överlycklig, berättar Thomas för Clarksville Now.

När Thomas fått mammans godkännande började Thomas att leta sponsorer. Det dröjde inte länge innan han hittade ett företag som skänkte byggmaterial, och arbetskraften stod Thomas och hans kollegor för. 
– Jag tycker att det är något alla borde göra för andra, oavsett om det handlar om tid, pengar eller något annat, säger Thomas. Han hoppas också att andra inspireras av hans goda gärning, säger Thomas till Clarksville Now

Här kan du se deras fantastiska arbete: 

Tack vare Thomas initiativ har mamman och dottern en ordentlig ramp som underlättar deras liv enormt. Att göra något för någon annan kan betyda mycket för personen i fråga. Dela gärna för att hylla denna medmänsklighet.