Brödernas överraskning till cancersjuka flickan fyller hela mitt hjärta med värme.

12-åriga Lexi Brown har cancer och var nyligen inlagd på Mattel Children’s Hospital UCLA i Kalifornien. Tillsammans med sin mamma ville Lexi fördriva tiden och göra någonting roligt. Så de satte upp en skylt i fönstret där de bad någon att komma med en pizza. I huset mittemot ligger ett studentboende. Alla där noterade skylten och började prata om att göra någonting för Lexi. Kort därefter gick de över med pizza, blommor och en gitarr. Efter att de sjungit för Lexi var hennes mamma rörd till tårar, men det besöket var bara början på en oväntad vänskap – och julöverraskning som hyllats av tiotusentals på nätet.

12-åriga Lexi Brown har svårartad cancer som har spridit sig till lungorna. Det var därför hon tvingades läggas in på sjukhuset i Los Angeles.

lexi1

För att få tiden att gå satte hon och hennes mamma upp en skylt i fönstret där de efterfrågade pizza från någon vänlig främling. Det var mest ett skämt, men det var fler än en vänlig främling som ville göra Lexi glad.

lexi2

Alla studentkillar som bodde i huset mittemot fick en idé och gick över med massor av blommor och pizza. Dessutom tog de med gitarren och sjöng för henne. De ville stötta henne allt de kunde för att hon skulle orka genomgå de tuffa behandlingarna. I veckor besökte de henne nästan varje dag.

lexi3

När december närmade sig var det dags för den årliga juldekorationen av studenthuset. Killarnas idé var lika briljant som självklar, och rörde både Lexi och hennes mamma till tårar. Det häftiga resultatet av idén kan du se på bilden här nedanför.

lexi4

Här kan du höra mer om historien som inspirerat tiotusentals amerikaner att göra någonting alldeles särskilt för en människa som behöver det den här julen.

Bildkälla: Youtube.

Dela gärna vidare den här fina historien om du också blev berörd av studenternas fina gest för cancersjuka 12-åringen Lexi. Vi får hoppas att Lexi blir frisk så snabbt som möjligt!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna