Cancersjuke pojkens sista önskan slog in – sedan somnade han in i pappas armar

Vid två års ålder drabbades Braiden Prescott av cancersjukdomen neuroblastom. I september förra året var kampen över – 7 år gammal lämnade Braiden jordelivet, alldeles för tidigt. Den hjärtekrossande historien om lille Braiden drabbade hela Storbritannien. Nu skriver Mirror om hans sista dagar på sjukhuset med mamma och pappa.

Om hur hans sista önskan slog in – innan han somnade in i pappa Waynes armar.

Efter en fem år lång kamp mot den förbannade cancern kunde inte läkarna göra något mer. Lille Braidens strid var över. Han blev inlagd på hospice. Nu berättar hans mamma och pappa om de sista dagarna, och hur hans sista önskan uppfylldes.

– Jag sov vid hans säng vid 3-tiden på natten. Då vaknade jag av hur det lät som att han var på väg att sätta i halsen, säger mamma Steph till Mirror.

Alla trodde att det var hans sista andetag, men alldeles ropade han vad föräldrarna säger var hans sista önskan.

– Han ropade ”bild! nu!”. Jag blev lite chockad, han hade inte pratat på flera dagar, men sen började han plötsligt ropa det där.

Inte långt därefter somnade Braiden i pappa Waynes armar. Historien har berört hundratusentals människor, och familjen vill fortsätta att sprida Braidens minne för att på så sätt uppmärksamma cancerformen neuroblastom, det skriver Mirror.

braiden
Facebook

Med 1-årsdagen som närmar sig för deras sons bortgång hedrar föräldrarna nu deras lille hjälte på Facebook. En liten hjälte som de tror givit dem en gåva från himmelen. Paret väntar nämligen en dotter.

– Han har skickat henne från himlen, han ville alltid ha en lillasyster, säger hon till Mirror.

All kärlek till denna familj! Nu gör vi som resten av nätet och hedrar Braidens minne – en liten hjälte med ett stort hjärta.