Carl reser 600 mil för att överraska sin mamma – kolla nu in hennes reaktion

När Carl, 21, flyttade till Tyskland visste han att en person hemma skulle han sakna något enormt: Sin mamma. Han beskriver sig själv som ”mammas pojke” och om man bor i olika länder blir det svårt att träffas särskilt regelbundet.

Saknaden blev extra tydlig för honom när hans mamma skulle opereras hemma i USA. Hon lider av en sjukdom som bryter ned hennes njurar, och efter tio års tid var hon nu tvungen att göra en allvarligare operation för att få ordning på problemen.

Direkt när Carl hörde om operationen visste han att han var tvungen att vara på plats när hon skulle genomgå den här allvarliga operationen. Så, tack vare vänner fick han ihop pengarna som krävdes för att flyga hem.

Men faktum är att han inte berättade om sitt besök för någon i familjen. Allra minst hans mamma…

Carl är sedan tidigare känd på Youtube, där han brukar dela med sig av sin vardag. Han har så klart också delat med sig av ögonblicket när han överraskar sin mamma och pappa i operationssalen.

Han landade nämligen i USA samma dag som operationen skulle genomföras. Så när mamma ligger och är nervös över operationen så knackar det på dörren. In kommer hennes älskade son och hennes reaktion säger verkligen allt. Vilket hjärtevärmande ögonblick!

Kolla in det här nedanför.

På sin Youtube skriver Carl att operationen gick bra och att mamman fick lämna sjukhuset efter fem dagar. Hon blir piggare för varje dag som går och framtiden ser ljus ut. Tummen upp för det!

Dela gärna om du också berördes av det här ögonblicket mellan mamman och hennes son.