Céline Dions söner har växt upp – så här ser de ut i dag

Céline Dion är en av de mest kända och kanske mest älskade artisterna i världen. Den kanadensiska sångerskan och affärskvinnan slog igenom redan på 1980-talet när hon vann Eurovision Song Contest och har fått en närmast ikonisk plats i musikhistorien sedan dess. Låtar som ”My Heart Will Go On”, ”All By Myself” och ”Because You Loved Me” kommer för evigt att leva kvar bland världens riktigt stora ballader.

1994 gifte sig Céline Dion med sin manager, René Angélil. Tillsammans fick de två pojkar – tvillingarna Eddy och Nelson Angélil. Men för snart två år sedan förlorade familjen sin älskade pappa. Han avled i hemmet i Las Vegas och blev 73 år.

Nyligen skickade Céline ut nya bilder på sig själv och sina pojkar på sociala medier och bilderna som delades är så underbara. De är tagna av äldste brodern René-Charles Angélil, 16 år, i samband med tvillingarnas sjuårsdag.

Foto: Wikimedia / Georges Biard

Kärlekssagan om Céline och René sträcker sig långt bak i tiden, och René var faktiskt den som en gång i tiden upptäckte Célines magiska röst redan när hon var 12 år 1980. 1987 inledde de en relation och 1991 förlovade de sig. Tre år senare gifte de sig i Montreal, Kanada, och 2000 förnyade de sina äktenskapslöften i Las Vegas.

Han trodde så mycket på henne att han pantsatte sitt eget hus för att finansiera Célines första skiva.

Instagram/celinedion
Foto: Wikimedia

Han stöttade sin älskade i vått och torrt och tillsammans fick de alltså tre barn. År 2007 kände de att någonting fattades. De fick sin första son 2001 och ville att han skulle få syskon. De gick ut och berättade att de genomgått en provrörsbefruktning.

Foto: VEVO

De fick missfall men fortsatte försöka – och på sjätte försöket blev de välsignade. Céline var gravid med två pojkar – tvillingar. Samtidigt hade hon sedan tidigare bokat in shower bara fem månader senare.

 

Foto: Youtube

Det var så mycket kärlek i luften när tvillingarna kom till världen för sju år sedan!

Faksimil: Hello! Magazine Canada

Céline var med på omslaget i en stor tidning i Kanada och berättade att hon var så stolt över sin familj, och världen gladdes över det lyckliga beskedet.

Foto: TT

Här är hela familjen i dag, när de hälsar från flygplatsen.

Moment cocasse lors de notre arrivée à Paris. ✈️ A humorous moment upon arrival in Paris!

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

De förlorade sin pappa René 2014, efter att han kämpat mot sin cancer under en tid.

 

Det har gått sju år sedan tvillingarna föddes, och de verkar ha ärvt sina föräldrars gener när det kommer till underhållning!

På deras 7-årsdag skrev Céline Dion ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram med orden:

– Jag kan inte förstå att de redan är 7 år… Tiden flyger förbi! Grattis på födelsedagen, mina älsklingar! Jag är så stolt över alla mina pojkar! Mamma.

Fotona är tagna av storebror René-Charles på tvillingarnas 7-årskalas som hade Michael Jackson-tema!

Jag är säker på att pappa René är stolt! Dela gärna vidare om du också tycker om Céline Dion!