Charlottes ansikte åts upp av tvättbjörn, 11 år senare händer det hon alltid väntat på

Charlotte Ponce var bara tre månader gammal när hon var med om någonting fasansfullt, som hon skulle bli påmind om för resten av livet, så fort hon såg sig i spegeln.

Hennes föräldrar hade lagt henne i sin spjälsäng med en nappflaska för kvällen. Flaskan måste ha spillt mjölk i hennes ansikte, och fått familjens tama tvättbjörn att börja äta på flickan.

Charlotte blev av med höger öra, näsan, överläppen och delar av höger kind.

Facebook/ChiWeiWu

Efter den tragiska händelsen förlorade hennes biologiska föräldrar vårdnaden om både Charlotte och hennes bror, och de placerades hos sina släktingar, Sharon och Tim Ponce.

Charlotte blev så pass vanställd att hon hade svårt att delta i sociala sammanhang och var också ofta deprimerad.

Trots många smärtsamma rekonstruerande operationer klagade hon aldrig, skriver Daily Mail.

Facebook/ChrisClark

Koongkirt Chaiyaste hade varit Charlottes läkare i fem år, och elva år efter attacken som skedde 2003 skulle han genomföra den största rekonstruerande operationen hittills.

Han skulle ta brosk från hennes revben, som sedan skulle opereras in i hennes arm där ett nytt öra skulle växa för att ersätta de hon blev av med när var liten.

Nu vid 14 års ålder kan hon äntligen göra det som hon drömt om så länge hon kan minnas, använda örhängen. Över 50 par har hon sparat i väntan på att få ett nytt öra.

Facebook/Fox35WOFL

Tack vare skickliga läkare kommer Charlotte äntligen att känna sig lite mer som andra i hennes ålder.

Det må vara ett litet steg, men ack så viktigt för Charlotte. Men drömmarna slutar inte där, Charlotte vill bli biomedicinsk ingenjör så att hon kan hjälpa andra som blivit av med en kroppsdel när hon blir stor.Facebook/HuffPostNews

Dela gärna Charlottes berättelse för att önska henne all lycka till i framtiden!