Cowboyen väntar vid altaret – men gästerna chockas när bruden närmar sig

Livet är fullt av oförutsedda händelser. I ett ögonblick kan något hända som gör att hela ens värld vänds upp och ner, och hur man väljer att hantera det kommer att forma livet framöver. 

För 21-åriga studenten Gina Springhower raserade hennes framgångsrika liv i en handvänding. En bilolycka gjorde att hon bröt ryggen och blev paralyserad från midjan och ner. Gina trodde att hon skulle få leva sitt liv ensam och svårt funktionshindrad, men vad som hände sen är ett bevis på att mirakel kan ske på flera sätt. 

Saker och ting gick bra för 21-åriga Gina Springhower. Hon fick fina betyg på universitetet samtidigt som hon drev sitt eget gymnastikföretag, och hon hade ett socialt liv som många skulle avundas. Allt kom dock att förändras en kväll 2008 då Gina hoppade in i bilen med en vän som hade druckit alkohol. 

Bilen körde av vägen och voltade så att Gina flög ut genom rutan. I smällen bröt hon sin rygg och blev förlamad från midjan och ner. Att hon överlevde var ett mirakel enligt läkarna. 

Trots att Ginas liv var totalt förändrat vägrade hon att ge upp sina drömmar om att lära ut gymnastik. Hon kämpade på, och efter månader av rehabilitering och studier kände hon att hon var tillbaka på banan, men det var en sak hon saknade – kärleken. Ginas familj minns det som en svår tid.
– Jag kommer aldrig glömma när hon sa ”pappa tror du att någon någonsin kommer att kunna älska mig?”, och jag svarade ”de kommer det hjärtat. Vi går igenom mycket nu men du kommer att hitta någon som älskar dig för den du är”, berättar Ginas pappa för CHI Health

Ginas pappa visste inte hur rätt han hade. Plötsligt dyker John upp, killen med det stora leendet som blev blixtförälskad i Gina. Inte bara gav han henne skratt och kärlek, han hjälpte henne också med allt praktiskt.

I september 2014, sex år efter olyckan, får Gina gifta sig med sin stora kärlek, men hon berörde också gästerna med något annat, se videon här.

Från den dagen då Gina vaknade upp förlamad från midjan och ner trodde hon att livet aldrig mer skulle kunna bli helt bra. Några år senare går hon ner för altaret tillsammans med sin pappa, för att gifta sig med mannen som älskar henne över allt annat. 

Unga Gina är ett bevis på hur saker och ting kan bli bra även när det känns som mest hopplöst och mörkt. Hennes budskap till andra är att vara tacksam för det man har, och hennes inställning till livet är något alla kan lära sig av. Dela gärna för att inspirera andra.