Damen sover i bilen – när grannarna inser varför hon inte vågar gå hem agerar de blixtsnabbt

Många gånger i vårt dagliga liv passerar vi människor och situationer som får oss att reagera. Men det är inte ofta som vi väljer att ta reda på hur det ligger till eller göra något åt saken. En liten handling kan dock göra stor skillnad i en människas liv.

När unga killen Justin såg hur grannkvinnan satte sig i bilen för att sova flera kvällar i rad anade han oråd. Och tack vare att han valde att inte strunta i det så blev han en gammal dams räddning.

När Justin var ute och rastade sin hund i bostadsområdet en kväll fick han se hur en dam i 70-årsåldern satte sig i sin bil utan att köra iväg. Samma sak hände flera kvällar i rad, och Justin kunde inte förstå varför hon gjorde så då hon bodde i huset bredvid.

Justin bestämde sig för att kolla upp varför damen betedde sig som hon gjorde, så han begav sig till hennes hus.

Facebook/Justin Kingin Hernandez

Fruktansvärd upptäckt

När Justin klev in i damens hus fick han en chock. Bostaden saknade el och vatten, och var fullkomligt fylld av skräp, från golv till tak.

Facebook/Justin Kinging Hernandez

Hela bostaden, som låg i ett vanligt bostadsområde, liknande en miserabel tillvaro.

Hade förlorat sin man

Theresa, som kvinnan heter, hade förlorat sin man, och hade inga familjemedlemmar i livet.  Hon var 71 år och fokuserade på att ta hand om sina hundar. Att sköta hemmet var för hennes svårt i det tillstånd hon befann sig.

Justin kunde inte lämna kvinnan till det ödet. Han ville hjälpa henne, och kom på att han kunde starta en Facebooksida där han vädjade om hjälp med att få kvinnan på fötter.

Stor respons

Det visade sig att flera fina människor var villiga att hjälpa Justin att rensa kvinnans hus. Inte nog med det så gav de henne ett besök hos frisören, då hon inte unnat sig det på många år.

Theresa själv blev överväldigad och rörd över Justin och de andras agerande.
”Jag vet inte vad jag hade gjort utan dessa människor. Vad skulle världen vara utan dem? de är så sällsynta”, säger kvinnan enligt Pay it Forward.

 

Facebook/Justin Kinging Hernandez

Tack och lov för människor som Justin som tar chansen att hjälpa andra om man kan. Om fler var som honom skulle världen vara en finare plats. Dela gärna för att hylla såna som han. 

 
 

Läs mer om...