Därför ska du aldrig lämna barn i bilen. Mammans reaktion när hon förstår vad hon gjort är en påminnelse för oss alla.

En 38-årig kvinna i Oklahoma, USA, åtalades i torsdags för barnmisshandel efter att ha lämnat sin ettåriga dotter i en stekhet bil i 45 minuter. Det här är ytterligare en påminnelse varför vi ALDRIG ska lämna barn eller djur i bilen.

Var tionde dag dör ett barn i USA efter att ha lämnats i en varm bil. Ibland glöms barnen bort, ibland tänker föräldrarna helt enkelt inte på hur varmt det kan bli i bilen. Därför är det så otroligt viktigt att sprida denna varning under sommaren. Lämna aldrig barn eller djur i bilen!

Längre ner kan du se en film på en mamma som konfronteras av polisen efter att ha handlat på Walmart i 45 minuter. Kvar i bilen satt hennes ettåriga dotter. Som tur var upptäcktes barnet i tid av förbipasserande på parkeringen. När de fick ut flickan var det över 40 grader i bilen, bara 10 minuter senare skulle temperaturen ha stigit till 50-60 grader.

När mamman tillslut kom ut, tillsammans med sin äldre dotter, väntade polisen på henne. Ambulans var redan på plats och mamman greps direkt misstänkt för barnmisshandel. En polis filmade händelseförloppet och mamman får en chock när hon inser vad hon har gjort.

mamman

Flickan togs till sjukhus och hennes pappa kunde senare ta med henne hem igen. Den här gången slutade det väl och barnet klarade sig. Tio minter till i bilen och hon hade kanske inte gjort det.

Filmen nedan är väldigt dramatisk, men jag vill ändå dela den som en påminnelse på hur snabbt det går och hur farligt det är. Lämna inte barn i bilen!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna