De överraskar sitt barnbarn med att sjunga en Disneyduett. Underbart!

När Disneyfilmen Frost kom till Sverige i början av 2014 kom tog den många med Storm. Alla vi som brukade älska Lejonkungen, Aladdin och Skönheten och odjuret såg plötsligt en riktigt bra Disneyfilm igen. Den hade det mesta: sången, karaktärerna, humorn och handlingen. Sedan dess har tusentals små barn låtsats att de är Elsa. Här är ett något äldre par som också älskar Frost. Så mycket att de ger sitt barnbarn sitt livs överraskning – och framför en duett i bilen. Jag kan inte låta bli att le och dansa med lite när jag ser det här.

Det låter faktiskt riktigt bra när det här paret sjunger Frost-låten ”Love is an open dorr” för sitt barnbarn. På svenska heter låten ”Hjärtat slår upp sin dörr” och är en duett mellan karaktärerna Anna och Hans.

Bildkälla

bild2

Emile och Renee har varit gifta i 26 år – och älskar att sjunga ihop. Särskilt gillar de att underhålla sitt barnbarn med sitt skönsjungande.

2014 bestämde sig det äkta paret för att överraska sitt barnbarn med denna duett från Frost. De satte upp en kamera i bilen och körde på. Det blev så klart succé! Pojken kan inte låta bli att sjunga med. Titta bara på slutet av klippet, hur glad han är där!

Dela gärna om detta fick även dig att le 🙂

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna