Oväntade vänskapen med hunden George gjorde all skillnad för 11-åriga Bella.

Bella är i dag 11 år gammal, men när hon bara var 2,5 år fick hon veta att hon bar på en ovanlig sjukdom. ”Morquio Syndrome” är en ovanlig genetisk sjukdomen som bland annat angriper benen och förkortar livet på de som drabbats. Tidigare i år inträffade dock något som skulle komma att förändra hennes liv för alltid. Det var då hon mötte George, en Danois som kom att bli 11-åringens viktigaste vän.

2007 fick familjen beskedet att Bella drabbats av sjukdomen.

Bella1

Hennes föräldrar, Ed och Rachel, visste inte vad de skulle ta sig till när de fick reda på vad dottern led av. Sjukdomen skulle innebära att Bella tvingas gå igenom upp till 50 operationer, i ett försök att hitta hjälp börjar föräldrarna att dela dotterns historia.

bella2

För Bella var vardagen en vardag i smärta och det såg ut som att hon skulle bli tvungen att använda kryckor eller rullstol för resten livet.

Bella3

Tidigare i år inträffade något som drastiskt skulle förändra livet för den lilla flickan: Hon träffade George.

bella4

När familjen besökte hemmet för servicehundar var George den enda som uppmärksammade Bella, enligt mamman.

bella5

Sedan de två möttes kan Bella ta sig fram utan varken kryckor eller rullstol. Hon lutar sig helt enkelt mot George, som följer henne vart hon än går.

bella6

Den här lilla flickan och hennes hund gjorde min dag och hoppas att så många som möjligt får ta del av deras fina vänskap.

Gilla gärna för fler historier som går rakt in hjärtat

Bildkälla: Beuatiful Bella