De stirrade när hon ammade sin dotter. Nu sprids mammans klockrena bild som en löpeld över hela nätet.

Jag kan tycka att debatten om amning på offentlig plats är rätt tröttsam, men den fortsätter trots det vara ett hett ämne. För mig är det fullständigt självklart att alla mammor har rätt att få mata sina barn på caféer och andra offentliga platser, det är ju det mest mest naturliga i världen. Jag tycker inte heller att bröst är inte något som ska gömmas undan, döljas eller hemlighållas. Vissa verkar tro att bröst alltid är något sexuellt, men amning har ingenting med sex att göra. Men tyvärr får kvinnor fortfarande irriterade blickar riktade mot sig när de ammar och det är därför jag tycker det är viktigt att skriva och uppmärksamma när någon ryter till. Det var precis vad 21-åriga mamman Jennifer gjorde nyligen. Hon gick rakt på sak och lade ut en amningsselfie på Facebook tillsammans med ett starkt budskap. Hennes uppmaning har spridit som en löpeld senaste veckan och bilden har i dagsläget cirka 20 000 gillamarkeringar & delats lika många gånger.  

Jennifer Taylor tröttnade på alla stirrande blickar när hon ammade sin 1-åriga dotter Nyomi. Hon bestämde sig för att försöka göra något åt saken och postade detta:

My face when people stare at me feeding my child. Females walk around with their titties damn near popping out their…

Posted by Jennifer Taylor on den 27 september 2015

”Mitt ansiktsuttryck när folk stirrar på mig när jag ammar mitt barn. Kvinnor går runt med tuttarna i urringat hela tiden för att få lite uppmärksamhet, men när jag tar ut mina bröst för att mata min dotter så är det ett problem? Sköt ert eget idioter och låt mig mata min dotter”, skriver Jennifer.

Detta är inte första gången Jennifer har tagit ställning för mammor. I början av september visade hon upp sina hudbristningar i en uppmärksammad Facebook-video.

So fucking tired of immature people talking about stretch marks.. Get a good look bitch because I’m showing all.

Posted by Jennifer Taylor on den 1 september 2015

Newsner står upp för alla mammors rätt att få amma som dom vill. Gilla gärna om du också gör det.