Den hemlöse mannen räddade livet på bagaren. Nu får han ta över bageriet.

I december förra året satt den hemlöse mannen som vanligt utanför bageriet i staden Dole i Frankrike. När han tittade in på bageriet såg han hur bagaren Michel plötsligt började ragla – den hemlöse mannen ringde direkt ambulansen. Det räddade bagarens liv – som nu låter den hemlöse Jerome ta över bageriet.

Den hemlöse mannen heter Jerome Aucant. Och efter det att han räddat livet på bagaren Michel har hans liv tagit en helt ny vändning. Han är inte längre hemlös – och numera ägaren av bageriet där han räddade Michels liv.
– Om Jerome inte hade varit där den där dagen hade jag varit död, säger Flamant förgiftades av kolmonoxid när en av ugnarna börjat läcka den dödliga gasen.

Och bagaren Michel Flamants tacksamhet visades genom att först ge hemlöse Jerome anställning på bageriet. Nu, drygt fem månader senare, har 62-årige bagaren Michel bestämt sig för att gå i pension. Och han säljer bageriet till Jerome för den symboliska summan en euro. Det skriver TT-AFP.
– Vad är viktigare, pengar eller livet? Jag bryr mig inte om pengar. Jag vill känna mig fri, jag vill ta det lugnt nu. Och om det gör honom lycklig…

Den här historien har verkligen allt! Det går ju inte att läsa utan att få ett stort leende på läpparna. Om du vill dela med dig av denna hjärtevärmande historia kan du göra det på knappen nedanför.