Den lilla bebisen sträcker ut handen ur livmodern och greppar läkarens finger mitt under förlossningen.

För många människor är ett av de största ögonblicken i livet att få barn. Varje förlossning är ett litet mirakel i sig och skänker stor lycka och glädje till föräldrarna som får vara med om något som för alltid kommer att förändra deras liv. Men när paret Alicia och Randy skulle få sitt tredje barn var det med om någonting riktigt ovanligt. Något så ovanligt att till och med sjukvårdspersonalen blev djupt berörd av händelsen. Läs vidare här under vad som hände!

Det amerikanska paret Alicia och Randy hade redan två barn sedan tidigare och nu var det dags för deras tredje barn – en liten flicka.

Bildkälla: Youtube

Förlossningen skulle ske genom kejsarsnitt och Alicia hade en tid inbokad hos doktor Sawyer i Glendale, Arizona.

Läkarteamet satte igång sitt arbete med att förlösa mamman och det var då det hände. Mitt i förlossningen ropade doktor Sawyer på Randy.

”Hej! Hon tar tag i mitt finger!” ropade doktorn.

Mitt under ingreppet hade alltså den lilla bebisen sträckt ut sin hand ur sin mammas livmoder och greppat tag i doktorns finger.

Pappa Randy reagerade då instinktivt, hämtade sin kamera och rusade fram till sin hustru. Och mycket riktigt. Den lilla flickan hade tagit tag i doktorns hand, mitt under kejsarsnittet! Ögonblickligen knäppte han ett kort på det som hände. Och sedan dess har bilden fått stor spridning på nätet.

Bildkälla: Youtube

Personalen som var med om händelsen har beskrivit hur de blev alldeles tagna av det lilla miraklet. Det hade hört att det kunde hända, men aldrig själva upplevt det på riktigt. Den lilla flickan fick namnet Neveah, vilket är ”Heaven” baklänges, alltså det engelska ordet för himlen.

”Helt otroligt. Jag är så imponerad av den här bilden. Någonting att minnas för alltid”, skriver mamma Alicia om bilden som hon postade på Facebook.

Bildkälla: Youtube

Och det är inte direkt svårt att hålla med henne. För mig visar verkligen den här bilden vilket mirakel livet är och att det måste vara ett alldeles otroligt starkt minne för föräldrarna att se tillbaka på i resten av sina liv.

Se mer i spelaren här under där föräldrarna beskriver sina känslor efter händelsen:

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna