Deprimerad mormor vill ha förändring, timmar senare får familjen sitt livs chock

Hon hade inte haft det lätt, Mary Johnsen. Inte nog med att flera av Marys bekanta hade gått bort under det senaste året, hon hade också en nära vän som låg på sjukhus – och så hade hon förlorat sin kära, älskade mamma.

Hela Marys tillvaro hade helt enkelt kastats upp och ned. Nu vandrade hon istället genom livet med hängande huvud och Marys barnbarn visste att något behövde göras.

Plötsligt fick barnbarnet en idé. Eftersom Mary hade så mycket att handskas med på insidan, så kanske det skulle kunna hjälpa med något speciellt på utsidan…

Bildkälla: Rumble

Marys barnbarn ville att hon skulle få känna sig speciell igen.

”Hon tycker inte att hon är vacker, men det är hon. Jag vill bara att hon ska kunna se det i sig själv”, säger Marys barnbarn.

Och hon visste precis vem hon skulle vända sig till: superfrisören Christopher Hopkins, känd från ”The Makeover Guy”.

Bildkälla: Rumble

Mary tvekade först kring om det här var den förändring hon behövde, men till slut bestämde hon sig ändå för att kliva in på salongen.

Och hon skulle inte komma att ångra sig.

När förvandlingen var klar kom hon ut som en ny kvinna – och Marys barnbarn, som stod utanför och väntade, kunde knappt tro sina ögon.

Bildkälla: Rumble

Faktum är att Mary blev så tacksam att hon bestämde sig för att skriva ett brev till sin frisör.

”Jag klev in på salongen utan att känna mig särskilt attraktiv, men kom ut och kände mig bortskämd och vacker”, skrev Mary och fortsatte:

”Att känna sig vacker på morgonen, direkt efter att jag vaknat, utan smink… DET är ett mirakel!!!”.

Se Marys makalösa förvandling i det här videoklippet:

Mary fick inte bara en ny frisyr, förvandlingen fick henne även att må så himla mycket bättre på insidan – och det är ju faktiskt det viktigaste.

Tveka inte att dela vidare Marys historia för att bjuda nära och kära på lite fin läsning en dag som denna!