Deras fina överraskning till ensamstående mamman är så rörande.

Megan är en ensamstående mor till tre barn. Hon sliter hårt för att få vardagen att gå ihop, bland annat har hon 4 olika jobb. Megan var i stort behov av en paus och det var därför som ”Give Back Films” och ”Next Sense” beslutade sig för att lysa upp Megans jul. Allt börjar med att några främlingar knackar på Megans dörr. De berättar för henne att de ska ta med Megan och hennes barn på en shoppingrunda, sedan ska de äta middag ute. Megan är förstås väldigt tacksam för detta, men hon hade knappast väntat sig den stora överraskningen när hon väl kom hem igen… Volontärerna tog sig in i huset när Megan och hennes döttrar var borta på äventyr. De satte i ett nytt larmsystem, diskmaskin, mikrovågsugn, badrumsspegel och gjorde några reparationer. De juldekorerade och satte in en julgran med nya lampor. Men det var ändå inte den största överraskningen…  

Det fanns nämligen en sak som Megan alltid hade önskat sig, som kanske är självklart i de flesta hem: ett matbord. Megan hade drömt om ett bord, så att familjen skulle kunde sitta ner och äta tillsammans.

Matbordet kanske är en sak vi tar för givet i de flesta hem, men man glömmer alltför ofta vad det egentligen borde vara: en plats där vi stänger av telefonerna och läsplattorna för att umgås med våra familjer.

När Megan ser bordet kollapsar hon och brister ut i tårar. Det säger egentligen allt om hur mycket ett enkelt bord kan betyda för en utsatt familj.

Dela gärna vidare om du vill sprida julglädje med dina vänner.