Deras kraftfulla budskap visar varför alkohol inte hör hemma i trafiken.

Det är säkert en situation som många kan känna igen sig i.  Den här mannen är på en bar och tar några glas tillsammans med sina vänner. De har roligt, de skrattar tillsammans. Men senare på kvällen tar allt en oväntad vändning, när han går på toaletten och tvättar sina händer… I en kraftfull video från We Save Lives får denna kille en rejäl tankeställare och jag kunde inte låta bli att dela denna vidare. Om den bara kan hjälpa till att rädda ett liv, så är det värt det.

Mannen som pratar med gästerna på baren, via en skärm på toaletten, heter Kris Caudilla. För 6 år sedan valde han att sätta sig i en bil, ett beslut som inte bara förstörde livet för Kris, utan också för flera andra. 32-åringen var full när han körde på en polis med full kraft, något som kostade polismannens liv och gav Kris ett 15 år långt fängelsestraff.

.ad-container-normal {display: none;} .ad-container-narrow {display: block;} @media all and (min-width:1000px) { .ad-container-normal {display: block;} .ad-container-narrow {display: none;} }

Kris kan inte få det han gjorde ogjort, men han ville hjälpa till så att ingen annan gör samma ödesdigra misstag som han gjorde 2010. Därför deltar han i denna video.

Var inte dum, ta en taxi eller åk kollektivt om du druckit alkohol. Dela gärna budskapet vidare, det kan rädda liv.