Det 7-åringen inte berättar om sin kompis för barnvakten är fantastiskt

Det här är en fantastisk historia om en liten flicka som berättar för sin barnvakt om en väldigt speciell vän. Det är på riktigt en underbar historia som inte bara visar hur härliga och fördomsfria barn är, men också att det som vuxna ibland tror är ett problem kan ha en enkel lösning.

Det är Taylor som berättar det här när hon skulle vara barnvakt åt en sjuåring för första gången.

Bildkälla: Hrtwarming

”Jag satt barnvakt åt den här lilla tjejen (sju år gammal) för första gången. Hon frågade om hon kunde bjuda in hennes granne Maria för att leka. Jag sa: Visst.

När Maria var på väg så frågade jag henne om Maria (ålder, vad hon gillade att göra osv) för att se om det var någon aktivitet jag kunde förbereda till dess att Maria kom. Hon berättade att Maria definitivt var den snällaste tjejen i hennes ålder och att alla älskade att leka med Maria på rasterna, och att Maria älskade konst. 

Det visade sig att Maria har Downs syndrom. Inte en enda gång berättade tjejen som jag var barnvakt åt att Maria på något sätt var annorlunda. Med tanke på att jag håller på att utbilda mig för att hjälpa barn med speciella behov, så värmde det hela mitt hjärta att Maria var så inblandad i allting.

Hur som helst så var det här tre år sedan och jag jobbar nu som stödpedagog på samma skola som de går på. För några dagar sedan övervakade jag rasten och sprang på både hon jag satt barnvakt åt, men också Maria. Skolans integrationsprogram är verkligen fantastiskt. Inte bara så är varje student med speciella behov aktivt inkluderad i varje aktivitet (efter studenternas val ska tilläggas)… Men Maria är verkligen en av de mest populära tjejerna i sin årskurs och hon är fortfarande väldigt snäll och trevlig mot alla.

Barn är verkligen den bästa typen av människor”.

Personligen tycker jag att den här historien är helt fantastisk. Någon som upplevs annorlunda behöver inte vara konstig eller svår att umgås med. Det är svårt att inte bli glad över hur fördomsfria barn kan vara och deras förmåga att acceptera alla som de är.

Jag tycker att den här historien är väl värd att spridas då det förhoppningsvis kan hjälpa fler och skapa en öppnare värld.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna