Detaljen i bilden på döende mannen med sin fru får mig att tro på äkta kärlek

Det är någonting magiskt med kärlek, någonting som inte riktigt går att förklara. Men när man väl blivit kär så finns bara den där härligt varma känslan mot den andra personen som gör att fjärilarna flyger fritt i magen.

För vissa innebär en romans också evig kärlek, som för det här paret som var gifta i 64 år.

Men en dag skulle maken avlida i en hjärtsjukdom – och under hans sista minuter på sjukhuset tog en familjemedlem ett foto som skulle få henne att häpna.

James och Lauretta Burke träffades strax efter andra världskriget på en fest. Redan då, när deras vägar möttes för första gången, hade en livslång kärlek skapats.

De fick nio barn 23 barnbarn och fem barnbarn tillsammans, och förblev gifta i 64 år.

Bildkälla: Youtube/Sevenews

Men Lauretta drabbades av demens när hon blev äldre, och James fick ta hand om sin sjuka fru.

James skulle sorligt nog inte klara sig från sjukdomar heller, utan blev diagnostiserad med en hjärtsjukdom. Det skulle bli ödestiget.

Bildkälla: Youtube/Sevenews

James blev allt sämre och en dag tvingades han läggas in på sjukhus. Lauretta fanns med sin älskade make vid sjukhussängen när han sakta men säkert somnade in.

Men det var då som Laurettas dotter tog ett kort, och märkte någonting otroligt. 

Bildkälla: Youtube/Sevenews

Hon märkte att de tittade på varandra på ett väldigt speciellt sätt och bestämde sig för att gå igenom gamla fotoalbum.

Då hittade hon en bild på när James och Lauretta gifte sig – och när bilderna låg bredvid varandra så såg deras blickar på varandra likadana ut, även fast det var 64 år emellan när bilderna var tagna. 

– Det är bara så gulligt, hur de ser på vandra. De har samma blick som den sista dagen tillsammans. Det är äkta kärlek, säger dottern Peg till Fox

Bildkälla: Youtube/Sevenews

– De hade en väldigt stark kärlek till varandra. De kunde i princip läsa varandras tankarna och slutföra varandras meningar. De var menade för varandra, säger dottern Peg.

När jag ser de här bilderna kan jag nästan inte hålla tårarna borta. Att ett leende kan betyda mycket vet vi, men James och Laurettas blickar mot varandra visar verkligen på sann kärlek. Jag är så glad att Lauretta får se de här fina bilderna och minnas tillbaka på det fina hon hade med James. För i hennes hjärta kommer han säkerligen alltid stanna kvar.

Kärleken är verkligen det starkaste vi har. Tveka inte på att dela artikeln med dina vänner så de också får läsa den här vackra berättelsen.