Dianes blinddejt sa att han skulle på toa – lämnade henne med nota på 2000

Att gå på dejt med någon man aldrig träffat förut kan vara väldigt spännande, och för många har det lett till kärlek och ett stadigt förhållande, för andra inte. 

Diane Guilmette mötte upp Paul på en fin restaurang i Los Angeles efter att de pratat på en dejtingsajt. Under middagen ursäkta sig Paul för att gå på toaletten, men han kom aldrig tillbaka. Istället lämnade han Diane med en nota som var allt annat än billig. 

Diane Guilmette kom i kontakt med Paul via dejtingsajten ”Plenty of Fish”. Hon tänkte först att han inte alls var hennes typ, men när de pratade fastnade hon för att han var så romantisk.
– Han var lite för välmanikyrerad. För solbränd, hans ögonbryn var nopprade, och han såg ut som någon som tillbringar lite för mycket tid på gymmet. Men han verkade trevlig, så jag tänkte ”Varför inte?”, berättar hon för US Magazine.  

Facebook/Diane Guilmette

De bestämde sig för att äta middag tillsammans på en dyr restaurang i Los Angeles. Paul beställde en stek, en caesarsallad med räkor, en bakad potatis med ost och bacon, ett glas vin och ett glas iste. Han förklarade att han behöver äta mycket då han är kroppsbyggare. 

Under middagens gång pratade Paul om sin exfru och sina barn, som han visade bilder på. Efter ett tag ursäktade han sig för att gå på toa. 

Efter 20 minuters frånvaro kände Diane att något inte stämde. Då hon inte hade Pauls telefonnummer tänkte hon skriva till honom på dejtingsidan, men han hade blockerat henne. När notan på nära 2 000 kronor kom in förstod hon att hon blivit blåst.
– Jag var så förudmjukad, och undrade vad jag kunde gjort som fick honom att dra på det sättet, säger Diane till US Magazine.

Diane behövde dock inte känna sig ensam. När hon delade med sig av händelsen på Facebook fick hon veta att fler lurats av Paul. 

Att smita från en dyr nota och lämna någon ensam vid bordet är en förudmjukande handling. Tyvärr kan vem som helst som går på blinddejt råka ut för det. Dela gärna för att uppmärksamma andra att vara på sin vakt så att de inte lämnas med en svindyr nota som Diane gjorde.