Döende paret får åka till stranden en sista gång, då avslöjas hemligheten och ingen kan hålla tillbaka tårarna

Vi lever tyvärr i en tid där många av våra äldre tvingas sitta och känna sig ensamma. Man tappar kontakten med gamla bekanta, ser hur allt fler vänner lämnar jordelivet – och har släktingar som slutar höra av sig eftersom de bildar sina egna familjer.

Det är otroligt ledsamt, och därför blir jag så glad när jag läser om de människor som gör raka motsatsen… och ger våra äldre underbara minnen som för aldrig kommer att glömmas bort.

Ungefär som i den här fina historien om Angi Grippo och hennes familj – en historia som vi alla borde läsa, ta till oss av och dela vidare för att uppmärksamma budskapet om att vi måste ge våra äldre en underbar sista tid i livet.

Bildkälla: Shutterstock

När Angi Grippo växte upp som ung flicka bodde hon rakt över gatan från sina morföräldrar. Hon älskade att tillbringa tid ihop med dem, besökte dem ofta och sprang till och med över för att sova i deras säng.

Åren gick och när Angi var en vuxen kvinna flyttade hon 15 timmar bort från sina älskade morföräldrar, där hon också träffade sin pojkvän Toby.

Det hindrade dem dock inte från att behålla kontakten via telefon och prata med varandra varje dag.

Bildkälla: Love What Matters/Facebook

En dag fick så Angi ett speciellt samtal från sin 92-åriga morfar och 85-åriga mormor.

De båda hade bara månader kvar att leva: han åldrades och förlorade långsamt kampen mot sin kropp, hon hade steg 4 cancer och var väldigt sjuk.

Nu hade de en sista önskan – att samla familjens fyra generationer och åka till stranden för sista gången, se havet och ge alla släktingar en sista kram.

Bildkälla: Love What Matters/Facebook

Angi, hennes pojkvän Toby och övriga släktingar tvekade naturligtvis inte en sekund på att uppfylla deras sista önskan.

De ordnade snabbt ihop så att alla träffades på Daytona Beach i amerikanska Florida och Angi filmade medan hennes brorsdotter öppnade med att sjunga inför hela gruppen.

Men det fanns en överraskning som väntade precis bakom Angis rygg. En överraskning signerad hennes pojkvän Toby…

Bildkälla: Love What Matters/Facebook

Angi hade nämligen varit förkrossad över att hennes morföräldrar förmodligen inte skulle leva länge nog för att uppleva när hon gifte sig.

Toby hoppades att han skulle kunna ändra på den saken – och nu, när hela släkten var samlad på stranden, såg han sin chans att åtminstone fria till Angi samtidigt som hennes morföräldrar fick ett vackert minne.

Så han gick ner på knä… och hon sa ja!

Bildkälla: Love What Matters/Facebook

”Att de fick se det här ögonblicket i mitt liv, och att veta att de förmodligen inte kommer att kunna komma till mitt bröllop… det betydde otroligt mycket för mig”, säger Angi Grippo till Inside Edition.

Men hur rörd hon än var över frieriet kunde inget motsvara ögonblicket då hon vände sig om… och såg sina lyckliga morföräldrar sitta där, gråtandes, och bevittna hela händelsen.

Det var en sådan där stund som ingen i familjen någonsin skulle glömma bort.

Bildkälla: Love What Matters/Facebook

I det här klippet kan du se hela händelsen:

Dela vidare den här fina historien som en påminnelse till alla där ute om att vi inte får glömma bort våra äldre!