Dold kamera: Han trakasserar en okänd kvinna – då avslöjar hon det otänkbara

När kvinnor promenerar på stan är det tyvärr inte ovanligt att de tvingas utstå nedlåtande kommentarer och oförskämt beteende från främmande män.

I Perus huvudstad Lima är det så illa att sju av tio kvinnor blir sexuellt trakasserade när de går på gatorna – så en tv-show bestämde sig för att lära några män en läxa med ett ”socialt experiment”.

Idén var lika enkel som briljant: vem kan ge männen en bättre lektion i gott uppförande än deras egna mammor?

Med hjälp av stylister fick två utvalda mammor genomgå en förvandling till den grad att de inte gick att känna igen. Därefter lokaliserades deras två söner – och så fick mammorna bege sig ut på stan, förklädda till främmande kvinnor.

Via dolda kameror kan man i de två sociala experimenten se hur männen, precis som de brukar, fäller spydiga kommentarer när kvinnorna går förbi.

Men den här gången är inte som alla andra. Vad männen inte vet är att de just har varit oförskämda mot sina egna mammor – men det ska de snart bli varse om…

Snacka om utskällning – förhoppningsvis kan männen nu lära sig hur man beter sig mot andra människor. Dela gärna vidare om du tycker att fler borde se det kraftfulla experimentet!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna