Dolda kameran fångar det pappan gör med barnen – då gör tvillingarna det oväntade

Jag är själv ingen morgonmänniska. Det är inte sällan som jag behöver några extra koppar kaffe för att piggna till och väcka kroppen till liv – något som många känner igen sig i, speciellt om man är småbarnsförälder.

Traci Cross från North Carolina är en av dem. När hon upptäckte sin makes, något annorlunda, sätt att väcka deras tvillingar klockan 6 på morgonen var hon bara tvungen att dela med sig av klippet.

Jag kan garantera att du kommer att förändra dina morgonrutiner efter att ha sett denna fantastiskt roliga film!

Tracis make Brian verkar vara en minst sagt rolig person. ­I stället för att väcka sina barn genom att tända lamporna och försiktigt viska deras namn, kör han sin egen taktik: musik och dans. Till Tracis förtjusning så fångas allt på film tack vare deras övervakningskamera.

Facebook/Traci Cross

Man ser Brian gå mot radion i mörkret, han sätter på ”Uptown Funk” som direkt kickar igång kroppen.

Iklädd arbetskläder kör han några riktigt sköna danssteg. Tvillingarna är snabba upp och hänger på pappas steg. Tillsammans sjunger de i kör och skrattar högt åt varandra.

När han till slut tänder lamporna är barnen pigga och har vaknat med ett stort leende på läpparna!

Facebook/Traci Cross

Här kan du se den fantastiska filmen på Brian och barnen, vilket härligt sätt att vakna upp på! Jag kommer absolut testa på mina barn och sambo redan i morgon.

Dela gärna klippet med dina vänner som också kan behöva lite glädje i höstmörkret!