Dom sa att hon var för ful för att bli älskad. Hennes svar gör mig stum av beundran.

Lexxie Halford, 23, föddes med ett stort födelsemärke på sin högra kind. Hennes utseende ledde till att två brittiska TV-serier som fokuserar på människor som inte kan hitta kärleken – The Undateables och Too Ugly For Love – kontaktade henne. Det fick Lexxie Halford att svara – på ett genialt sätt.    

Foto: Imgur.

Khr1J8R

23-årige Lexxie är nämligen bekväm med sitt utseende. Hon tycker – verkligen med all rätt – att ett födelsemärke inte är något att skämmas för. Hon bestämde sig helt enkelt för att lägga upp tre selfies på sajten Imgur. Och responsen blev enorm.
Under bara första kvällen sågs hennes bilder 100 000 gånger och många lämnade kommentarer. Och vi vet alla hur snabbt näthatarna kan dyka upp, men här var det (nästan) bara positiva reaktioner. Lexxie fick mängder av komplimanger och en av läsarna gick så långt att hen frågade ”Vill du gifta dig med mig?”.

Foto: Imgur.

gfiKDNP

I en andra post på Imgur förklarade hon lite mer vem hon är och varför hon lade upp bilderna. Hon skriver att hennes födelsemärke ibland misstas för ett blåmärke, men att det händer mer sällan än man kan tro.

Foto: Imgur.

H5u2kuN

Lexxies båda inlägg på Imgur har nu gått viralt över hela världen och överallt hyllas hon. Med all rätt. Det finns miljoner sätt att vara vacker, vilket Lexxie påmint oss om.

Om du tyckte det här var inspirerande läsning får du gärna dela detta på knapparna nedan. Klicka i gilla också om du vill ha fler inspirerande historier.