Dotter, mamma och mormor gifter sig på samma datum, med samma klänning.

När Sarah förlovade sig med sin Jonathan skämtade han ofta om hur lik hon var sin mamma och mormor. Sarah kommer från en familj som alltid satt stort värde på traditioner och de älskar att hålla dem vid liv.  Därför blev väl ingen förvånad, men alla hedrade, över att Sarah bestämde sig för att gifta sig på exakt samma datum som sin mormor och hennes mamma. Sarahs mamma nämnde att hon hade kvar mormors gamla bröllopsklänning, en klänning som hon själv också hade burit på sin bröllopsdag. Det var inget måste att Sarah skulle bära den, men hon ville i alla fall prova den för att se om den passade…

”Så snart jag satte den på och fick se slöjan, så visste jag att jag inte skulle prova några andra klänningar. Den passade mig perfekt, och mamma blev så glad när hon såg mig i den. Jag var övertygad om att klänningen skulle ge mig ett livslångt och lyckligt äktenskap, precis som den har gjort för mamma och mormor”, säger Sarah.

Sagt och gjort – Sarah skulle föra traditionen vidare och bära samma klänning som hennes mor och mormor haft. Dessutom gifte hon sig med Jonathan på samma datum! Ta dig gärna lite tid och titta på dessa underbara bilder på tre generationer bundna av kärlek!

Dela gärna vidare om du tycker att detta är en underbar hyllning till tidigare generationer!