Dottern kontaktar främlingar på nätet i hemlighet – mamma får en chock när en av dem knackar på

Det här är en berättelse från verkligheten om en 16-årig flicka med ett mycket gott hjärta. Efter att ha sett sin mamma kämpa för att ta hand om sin familj varje dag bestämde sig dottern för att göra något tillbaka.

Men hon hade aldrig väntat sig hur stort det skulle bli.

16-åriga Maiya James bor med sin mamma och syster i Philadelphia i USA. Systern Mariah är svårt funktionshindrad och behöver vård dygnet runt. Mamman är ensamstående och tar hand om båda döttrarna så bra hon bara kan. Hon handlar mat, tvättar och städar hemma. 

Dessutom måste hon regelbundet köra Mariah till sjukhuset för hennes läkarundersökningar.

Men en dag hände det som inte får hända. Familjens bil gick sönder.

Mamman kunde inte längre köra Mariah till sjukhuset – och hon hade inga pengar till att reparera bilen. 

Maiya bestämde sig för att försöka hjälpa sin mamma. Hon började söka runt på internet efter bilverkstäder och hittade till slut en i närheten av bostaden. Hon visste att familjen inte hade några pengar, men bestämde sig ändå för att skriva ett brev och berätta om situationen för verksaden.

När personalen på Dani’s Auto läste Maiyas brev blev de mycket berörda. Joe och Dani Levi bestämde sig för att hjälpa familjen, trots att de inte skulle få betalt.

De åkte ut till familjens hus och Maiya blev överlycklig över att de skulle laga mammans bil. Men det skulle snart visa sig att Joe och Dani inte alls hade några planer på att laga bilen.

De hade nämligen med sig en splitter ny van åt familjen. 

Mamman bröt ihop i tårar när hon såg dessa två främlingars fina gärning. I filmen här nedan kan du se hennes reaktion.

Joe och Dani visar verkligen vad medmänsklighet är. De hade möjlighet att hjälpa den här familjen och gjorde det – utan att få några pengar för det. Om alla människor var så här goda så skulle världen vara en så mycket bättre plats att leva på.

Dela gärna den här fina berättelsen om du också blev berörd.

Publicerad av Newsner familj