Dottern skar sig på krossat glas i lekparken. Nu varnar mamman andra föräldrar.

Amy Smith och hennes tvååriga dotter Demi-Mai skulle ha en mysig lekstund i parken ”Kitson Park” i Storbritannien. Men leken förvandlades snart till en mardröm när dottern skar upp benet på glasbitar i rutschkanan. Mamman misstänker att någon har lagt ut glaset där med flit – och nu vill hon varna andra föräldrar.

Demi-Mai och hennes mamma brukade leka i parken, och dottern hade precis lärt sig klättra upp för repet som ledde till rutschkanan. Amy var stolt över sin dotter och hejade på medan hon åkte ner för rutschkanan. Men när flickan kom ner skar hon upp benet på krossat glas.

Mamman tog genast dottern till sjukhus.

Som tur var behövde såret inte sys, det räckte med omplåstring. Mamman har även kontaktat de som ansvarar för lekplatsen och de kunde städa bort allt glas innan någon annan hann skada sig.

Amy misstänker att någon har krossat glasflaskan och placerat ut glaset på lekplatsen med flit. Hon går nu ut i media och berättar om händelsen, och uppmanar andra föräldrar att vara uppmärksamma när de tar med barnen till offentliga lekplatser.

Jag förstår verkligen inte hur människor som krossar glas på lekplatser tänker! Även om det inte var med flit så plockar man ju upp efter sig om man har haft sönder en flaska. Det gäller ju så klart på alla platser – men i synnerhet på platser där barn rör sig.

Sprid gärna Amys varning vidare så att inga fler barn utsätts för det här!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna