Vanliga apparaten exploderade i pappans ansikte, nu vill han varna andra!

Att rökning är dåligt vet alla. Ändå är det en hel del som inte kan avstå från den livshotande ovanan.

Men det finns alternativ som sägs vara mindre farliga, e-cigaretter.

Även om du fortfarande får i dig nikotin så slipper du andas in massvis med giftig rök och andas istället in ånga. Dessutom kan du ”röka” din e-cigarett var som helst.

Men helt ofarliga verkar de inte vara. För inte så länge sedan råkade Andrew Hall från Idaho, USA, ut för en mycket allvarlig olycka.

 

Andrew Hall
Facebook/Andrew Hall

Så här skrev den 30-årige bilhandlaren på sin Facebook-sida:

”Det har varit ett riktigt jobbigt dygn, men jag känner att jag måste dela med mig.”

”Igår morse gjorde jag min iordning för att gå till jobbet när något hände mig som jag inte trodde var möjligt. Jag ligger för tillfället på intensiven och mår under omständigheterna bra även om bilderna kan vara skrämmande.”

Andrew Hall Vapo pen
Facebook/Andrew Hall

Enligt Andrew hade hans e-cigarett exploderat i hans ansikte, skriver brittiska Daily Mail. Sju tänder slogs ut av smällen och han fick andra gradens brännskador i ansiktet.

Antagligen var det batteriet som orsakat explotionen.

Enligt U.S Fire Administration kan konstruktionen av e-cigaretter göra att de har lättare att explodera än andra produkter.

Andrew Hall badrum
Facebook/Andrew Hall

Andrew publicerade bilder på sig själv efter händelsen för att varna andra. E-cigaretter är kanske inte så ofarliga som många tror.

VANING FÖR OBEHAGLIGA BILDER!

Well, it's been a really rough 24 hours+ but I feel I have to share. Thank you for my family and especially Airelle for…

Posted by Andrew Hall on domingo, 15 de enero de 2017

Hjälp Andrew att sprida varningen genom att trycka på dela-knappen nedan, så att alla blir medvetna om riskerna som finns även med e-cigaretter!