Efter 15 års sökande vänder sig mamman om – och chockas över vad hon får se

En förlovningsring har inte bara ett materiallt värde. Ofta kommer den med associationer till din stora kärlek och triggar igång massvis med känslor. Av den anledningen blev mamman Kay förtvivlad när hon tappade bort ringen hon fått av sin tonårskärlek och nuvarande make Dave. Efter 15 års letande hade Kay insett att ringen var borta, men så en dag händer det otänkbara.

För ungefär 15 år sedan förlorade Kay sin förlovningsring. Då hon fått ringen av sin ungdomskärlek Dave, som hon varit gift med i 38 år var det hennes mest värdefulla ägodel, så när den kom bort blev hon förtvivlad.

I flera månader sökte Kay och hennes familj genom hela huset, men till slut insåg de att ringen antingen var stulen eller hade kommit bort på jobbet. Hur som helst så slutade aldrig Kay att fundera över vad som blev av hennes betydelsefulla ring. 

Men så en dag i oktober när Dave letade efter några DVD-skivor hittade han en hjärtformad ask. Till hans stora förvåning låg förlovningsringen där i, förlorad sedan 15 år tillbaka. 

Dave visste att hans fru skulle bli väldigt känslosam om hon fick se ringen, därför planerade han och dottern Lacey ett överraskningsmoment som de till min stora glädje fångade på film. Se videon här: 

Vilken underbar reaktion. Dela gärna för att sätta ett leende på andras läppar.