Efter 40 år återförenas han med sköterskan som blev hans trygghet efter svåra operationen.

Efter 40 år återförenas han med sköterskan som blev hans trygghet efter svåra operationen.

Gary Bentley från staden Killen i Alabama, USA, hade inte någon lätt uppväxt. På grund av en våldsam och alkoholiserad pappa tvingades Gary och hans syskon att placeras i fosterhem. Men det var inte allt. Gary led även av flera fysiska problem, där ett av de allvarligare var ett hål i hjärtat som krävde operation. Det var i samband med en av dessa operationer som Gary kom att träffa sjuksköterskan Kathy. En person han aldrig skulle glömma.

För den lilla pojken kom Kathy att betyda oerhört mycket. Efter allt han gått igenom under sin tuffa uppväxt fyllde sjuksköterskan hans liv med en värme och trygghet han inte tidigare haft i sitt liv.

– Om du tittar noga på den lilla pojken kan du se förtvivlan i hans ansikte. Den lilla pojken hade bokstavligen blivit nedslagen av livet och han var tillräckligt smart för att veta om det, säger Garys fru, om bilden på honom och Kathy, till LittleThings.

Bildkälla: Facebook

Dessvärre flyttades sjuksköterskan ganska fort till en annan avdelning på sjukhuset till Garys stora förtvivlan.

– Av någon anledning var hon väldigt snäll mot mig och jag såg verkligen fram emot hennes besök varje dag. Hon brydde sig extra mycket om mig så när de flyttade henne till en annan avdelning grät jag verkligen, säger Gary enligt LittleThings.

Livet fortsatte och Gary blev frisk och gifte sig. Men han kunde aldrig riktigt glömma bort sköterskan som hade gett honom den värme och kärlek han saknat under sin uppväxt. Han kände att han ville tacka henne.

Så han postade en efterlysning på Facebook för att försöka få reda på var hon fanns idag. Och ganska snart fick han ett e-mail från en kvinna som hette Heather där det stod:
”Jag vet vem sköterskan på bilden är, det är min mamma.”

Med Heathers hjälp fick Gary kontakt med sköterskan som var hans trygghet under den jobbiga tiden för 40 år sedan och nu kunde han äntligen tacka Kathy för allt hon gjorde för honom.

Bildkälla: Youtube

Bildkälla: Facebook

Efter deras möte skrev Gary på Facebook: ”Hon är fortfarande samma fina sköterska som jag minns från den tiden.”

Se hela deras känslosamma återförening i klippet nedan:

Människor som Kathy växer sannerligen inte på träd och jag är så glad att Gary fick tacka henne för det hon gjorde för honom. Dela gärna det här vidare om det här berörde dig lika mycket som det berörde mig.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna