Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

De har varit gifta i 57 år och hon är sjuk. Men det han gör på sjukhuset får mitt hjärta hoppa över ett slag.

Att kärleken är för alltid har nog de flesta hört. I dag känns det tyvärr allt ovanligare. Men det här paret visar att den verkligen kan vara för evigt.

Jim Russel och Elinor har varit gifta sedan 1958. Paret bodde nära varandra som unga men det var först efter att Jim återkom från Andra Världskriget som deras romans tog fart.

Den 20 maj 1958 gifte paret sig under en dag som Elinor minns som ”mörk och stormig”. Förutom att ha varit till Rom och Hawaii har deras bröllopsdagar firats ganska sparsamt.

Men det skulle ändras i år. Elinor har den senaste månaden legat på sjukhus men hennes familj ville ge henne ett oförglömligt minne på deras 57 bröllopsdag.

Jim berättar för ABC News: ”Mina barn ansåg att det skulle vara en fantastisk dag att göra något speciellt för min brud, så jag var så klart på”.

Sagt och gjort. Jim tog på sig sin kostym och gjorde entré i sjukhusrummet med blommor och choklad. Tack vare sina barnbarn som fixade smink fick även Elinor känna sig speciell.

kommerIn600x400

Paret delade en måltid samtidigt som de kollade på sina favorit tv-program, Jeopardy och Wheel of Fortune.

Sonen Bo uppmärksammade att kostymen hans far bar var samma som han använde när han brukade gå och dansa på helgerna.

Efteråt berättade Elinor: ”Att ligga i en sjukhussäng gör en uttråkad, så när de kom in fick det mig att le som i mina yngre dagar när vi dansade”. Vidare beskrev hon deras bröllopsdag som ”underbar” och njöt av trevliga konversationer med sin make.

vidSangen600x350

En fantastiskt berättelse som förutom att visa hur kärleken aldrig behöver sina, även visar att det inte alltid krävs så mycket för att överraska den som betyder mest.

Jag tycker detta är en väldigt fin berättelse som är värd att delas och berättas med dessa fantastiska förebilder.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna